reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
witam,u nas śniegu niema i jakos nietesknie za nim,chociaz w grudniu mogłoby popadać żeby świeta były białe
Wczoraj byłam u lekarza synuś wazy 1kg a ja na plusie 7,5kg,wszsytko jest git:-) nastepna wizyta będzie dłuzsza i dokładne usg i takie tam wiec od razu zapytam o 3d.Musze dziś do miasta jechać po buty małemu bo mu się całe rozwalają wiec nie wiem czy wytrzymają do końca tygodnia a niechce mu jeszcze kozaczków ubierać wiec na pare dni musze kupic mu jakies przejściówki,wczoraj byłam mu po kurtke zimowa,czape ma wiec chociaż jeden będzie z głowy
Edytka &&& zaciśnięte oby się udało

witam,u nas śniegu niema i jakos nietesknie za nim,chociaz w grudniu mogłoby popadać żeby świeta były białe
Wczoraj byłam u lekarza synuś wazy 1kg a ja na plusie 7,5kg,wszsytko jest git:-) nastepna wizyta będzie dłuzsza i dokładne usg i takie tam wiec od razu zapytam o 3d.Musze dziś do miasta jechać po buty małemu bo mu się całe rozwalają wiec nie wiem czy wytrzymają do końca tygodnia a niechce mu jeszcze kozaczków ubierać wiec na pare dni musze kupic mu jakies przejściówki,wczoraj byłam mu po kurtke zimowa,czape ma wiec chociaż jeden będzie z głowy
Edytka &&& zaciśnięte oby się udało
bratowa kupila corce butki takie przejsciowe zeby sie nie zgrzala, kciuki za usg :-)

Kasik dzięki, chciałabym już w koncu zaciazyc
A ja dzisiaj na obiad robię makaron z sosem pieczarkowym do tego pierś z kurczaka i szpinak.
Pogoda ładna, słonecznie ale w nocy przymrozki mamy

reklama
Just pewnie ze pamiętamy, ja mam termin na 18-20 października także zaraz po tobie, oczywiście trzymam kciuki za pozytyw :-) ja mam pod koniec października urodziny więc liczę na niespodziankę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry