• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Test poranny również wyszedł pozytywnie, kreska bardziej widoczna :) w sobotę pojechałam na oddział, bo miałam silne skurcze i bardzo się przestraszylam. Lekarz mnie zbadał, powiedział że wszystko w porządku, endo mam 16mm i ze widać że coś się dzieje :) także dostałam no spe, za 2 tygodnie mam iść do giną. Dzisiaj idę na betę:)

Hej.
Wiola Gratulacje !:)
Często na poczatku ciąży są objawy "okresowe"więc ten ból brzucha może z tego?

Edyta głowa do góry,uda się każdej z Nas,na pocieszenie powiem Ci,że nam się udało w 13cyklu...jak straciłam wszystkie nadzieje ;) także prędzej czy później,ale uda się każdej z Nas:)

reklama
Witam :)

Edzia bardzo mi przykro :( powodzenia w następnym cyklu! Kup jakieś tabletki wspomagające a zobaczysz że pomogą ;)

Luxi Ty już w pracy odliczasz czas do końca, a ja jeszcze w domu, na 12 ide dopiero i będe kwitnąć do 20 :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry