reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam!

Chciałam pogratulować wszystkim pozytywnych testów , życzyć szczęśliwych 9 miesięcy i zdrowego , pięknego bobaska. Starającym się szybkiego zafasolkowania.
Kochane, zdecydowałam odpocząć od forum, nie wiem czy kiedyś tu wrócę, na chwilę obecną jest mi bardzo ciężko...

pozdrawiam i życzę wszystkim spełnienia marzeń!

Lady dziękuję. Chyba nie muszę mówić, że boję się wtorku. Niech ten czas szybko leci.

Lux, ja wiem, bo też przeżyłam stratę. Teraz mimo tych moich 2 kresek też cały czas się boję o dzidzię. Ale trzeba wierzyć że będzie dobrze :-)

Yesenia ja rozumiem Twoją decyzję. Życzę Ci dużo szczęścia i oby ten odpoczynek od forum przyniósł korzyści - może coś się odblokuje i zaskoczy :-) Jeśli będziesz chciała wrócić, zawsze będziesz mile widziana :-)

yesenia nie opuszczaj nas. Mnie tez jest ciężko, Ja nawet nie mogę się strać...:no:

Lux wpisać Cie już na listę "udało się", czy poczekać?

kamilove a Ciebie wpisać już na listę "udało się", czy poczekać?

Mam już dość tego czytania o śluzach, owulacjach , bólach piersi itp. przerasta mnie to wszystko i zaczyna do mnie docierać że nie uda mi się... nie będę też ukrywała że jest mi przykro...

Mam już dość tego czytania o śluzach, owulacjach , bólach piersi itp. przerasta mnie to wszystko i zaczyna do mnie docierać że nie uda mi się... nie będę też ukrywała że jest mi przykro...
Yesenia ja też doskonale cie rozumiem przechodziłam przez to :(
Zrobisz jak Będziesz uważała ale pamiętaj, że jesteśmy z tobą :*

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Majdaczek-czekamy do wtorku :) nie wpisuj teraz. Kamilove, a bety nie chcesz zrobić? Yesenia-przykro Ci, ja to rozumiem. Ale uważam, że choć trochę powinnas się cieszyć, że kolejne dziewczyny zaszły, że można, że się udaje. Niektóre długo czekały. Z Twojej ciąży też by się cieszyły :) główką do góry i nie trać nadziei! Nie wolno tracić nadziei!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry