reklama

Staraczki 2015 : )

Lux,

Narazie odpuszczam bete. Zobaczymy co ma być to i tak będzie :ehem: jutro rano powtórzę test znów mam pepino :/ wiec nie wiem czy wyjdzie ale spróbuję potem będę myśleć :*

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

reklama
Lux ale super wieści gratuluje

Yes rozumiem cie doskonale ja rok temu podjelam taka sama decyzję i odpoczelam od forum ,teraz zaczyna sie wszystko od nowa ,duzo dziewczyn zaciazylo a mi znowu sie nie udalo ,jak Narazie nie poddaje sie chociaż jest ciężko Buziaki kochana ,najgorzej to sie załamać :sorry:

mi pepino 10 nic nie wykazaly, pewnie teraz cos by wyszlo ale nie chce już więcej testować, 4 testy mam za sobą z czego trzy 25 i wykryly a jeden pepino 10 negatywny ale był pierwszy wiec pewnie dlatego. Ja chyba jakos na początku stycznia zaszłam bo od 8.01 to już mnie konkretnie piersi bolały a niebawem będę musiala isc po większy stanik bo rosna w oczach.

Yesenia ja rozumiem Twoja decyzje,..sama taka podjelam po poronieniu... napisalam 4 posty i stwierdzilam ze chce odpoczac troszke od forum bo bardziej sie nakrecalam i myslalam o tym. Po 2 miesiacach nie zagladania na forum po czulam sie gotowa i jestem. Wiec rob tak zeby Tobie bylo Kochana dobrze.:)

Kamilove do miesiaczki jeszcze ci pozostalo kilka dni a nie kazdy test jest taki czuly poziom bety moze byc jeszcze niski, tym bardziej test ktory robilas rano mogl wychwycic wzrost bety a jak zrobilas o 12 to juz moze nie... dlatego pisze na testach z porannego moczu. Potem duzo sie jednak pije plynow itp beta moze byc juz nie do wykrycia przez test jeszcze kilka dni przed spodziewana@.

Luxourius ​gratulacje:-))))))

Ja jeszcze nie mam 2 kresek a juz sama sie boje... wiem ze pewnie bede sie tak bala pierwszego usg czy wszystko dobrze....:(( nie przezyje juz chyba kolejnego poronienia.

Ale moze starajmy sie wszystkie myslec pozytywnie ....

lux gratki, wiedziałam ze dolaczysz do nas:D a mnie brzuszek boli, tak jakby pęcherz i latam sikac jak szalona i teraz nie wiem czy to zapalenie czy objaw ciąży. kupiłam sok z żurawiny i popijam, nic mnie nie piecze przy siusianiu tylko ciągle czuje ze musze isc do wc, ze 2-3 razy na godzine chodze

reklama
a ja zeby za duzo nie myslec mysle nad kupnem maszyny do szycia ,bede sie uczyc szyc ,czas mi szybciej bedzie lecial jak sie czyms zajme :-p

kamilove mogl ci nie wyjsc test bo zrobilas go nie z porannego moczu ,jesli z pierwszego moczu wyszedl ci bladzioch to wiadome ze z popoludniowego moze nie wyjsc ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry