kasik90
Fanka BB :)
Kasik90 - Witaj! Dziękuje za serdeczne przyjęcie:* miejmy nadzieje że teraz bez komplikacji ściągnę z nieba trochę szczęścia, Tobie widzę ta sztuka się udała?![]()
Tak udala sie
Kamka ładne imiona
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasik90 - Witaj! Dziękuje za serdeczne przyjęcie:* miejmy nadzieje że teraz bez komplikacji ściągnę z nieba trochę szczęścia, Tobie widzę ta sztuka się udała?![]()
Napewno się pochwalę jak będę znała płeć.Tak udala siei to nawet dość szybko, bo w 3 cs
![]()
Kamka ładne imionaAmelka najbardziej mi sie podoba. Ciekawe czy sie na wizycie ujawni dzidzia
![]()
Problem polega na tym że ona nam dała pół domu a w drugiej połowie mieszka,póki dziecka nie było to miesiącami jej nie widziałam a teraz jest codziennie i mam dość. Teraz dziadka przysłała czy małego na spacer może wziąść powiedziałam ok niech idzie z dziadkiem a ta już ubrana i za nimi. Mówiłam że mały na 15 tą ma być bo karmienie no i już 15po a syna nie ma a mi z cycków cieknie