reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Tak udala sie :) i to nawet dość szybko, bo w 3 cs :)

Kamka ładne imiona :) Amelka najbardziej mi sie podoba. Ciekawe czy sie na wizycie ujawni dzidzia :)
Napewno się pochwalę jak będę znała płeć.
Chociaż w piątek moja sąsiadka miała wywoływany poród i też płci nie znała. A miała cc bo dziecko było ułożone poprzecznie a urodził się im synek :)

Problem polega na tym że ona nam dała pół domu a w drugiej połowie mieszka,póki dziecka nie było to miesiącami jej nie widziałam a teraz jest codziennie i mam dość. Teraz dziadka przysłała czy małego na spacer może wziąść powiedziałam ok niech idzie z dziadkiem a ta już ubrana i za nimi. Mówiłam że mały na 15 tą ma być bo karmienie no i już 15po a syna nie ma a mi z cycków cieknie

Problem polega na tym że ona nam dała pół domu a w drugiej połowie mieszka,póki dziecka nie było to miesiącami jej nie widziałam a teraz jest codziennie i mam dość. Teraz dziadka przysłała czy małego na spacer może wziąść powiedziałam ok niech idzie z dziadkiem a ta już ubrana i za nimi. Mówiłam że mały na 15 tą ma być bo karmienie no i już 15po a syna nie ma a mi z cycków cieknie

Jednym słowem kobieta mało odpowiedzialna bo skoro dziecko miało być karmione to się robi wszystko aby było na czas.

hej :-)
Natalia a ja dobrze pamietam, ze niedawno chwalilas tesciowa, czy to o mamie tak ladnie pisalas? co tam sie dzieje? babcie juz tak maja, ze musza byc zawsze tam gdzie ich nie potrzeba, rece opadaja...ja z moja znow nie gadam i nic zmiany na lepsze nie zapowiada niestety :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry