Luxuorius
Moderatorka
to boli, ale musisz byc wytrwala, uda sie zobaczysz....Sylwia nie sądziłam ze tyle bede musiała czekać... Wiem ze potrzeba czasu, niektóre się starają dluzej, ale wszędzie dookoła wpadki a u mnie nadal nic...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to boli, ale musisz byc wytrwala, uda sie zobaczysz....Sylwia nie sądziłam ze tyle bede musiała czekać... Wiem ze potrzeba czasu, niektóre się starają dluzej, ale wszędzie dookoła wpadki a u mnie nadal nic...
A mi się chyba coś z głową dzieje bo jak mi się teściowa do dziecka zbliża to mam wkurf o jej codziennych nalotach pod byle pretekstem nie wspomnę...
Tak udala siei to nawet dość szybko, bo w 3 cs
![]()
Kamka ładne imionaAmelka najbardziej mi sie podoba. Ciekawe czy sie na wizycie ujawni dzidzia
![]()
Madzia jedyne co to lykalam kwas foliowy a mojemu mężowi zakupilam androvit - witaminy m.in. wzmacniające płodnośc
Just kochana nie zalamuj sie.. nie pora na to. Nie staracie sie jeszcze tak długo. Musisz byc cierpliwa i wytrwala. Nie myśl tak bardzo, staraj sie wyluzowac, to pomagaw cyklu w ktorym nam sie udalo bylam pewna ze nic z tego, bo rzadko mieliśmy czas na przytulanki a tu jednak psikus. Powodzenia!!:*
Madzia ja pierdziele :/ to nieźle ponad norme.. ciekawe czy jeszcze sie cos ruszy w tej sprawie.
No to dobrze, ze przyjęli Go w innym miejscua to Twój mąż jest żołnierzem zawodowym?
Nie jest żołnierzem ale jest mundurowym, pracuję w służbach specjalnych![]()