Luxuorius
Moderatorka
to boli, ale musisz byc wytrwala, uda sie zobaczysz....Sylwia nie sądziłam ze tyle bede musiała czekać... Wiem ze potrzeba czasu, niektóre się starają dluzej, ale wszędzie dookoła wpadki a u mnie nadal nic...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to boli, ale musisz byc wytrwala, uda sie zobaczysz....Sylwia nie sądziłam ze tyle bede musiała czekać... Wiem ze potrzeba czasu, niektóre się starają dluzej, ale wszędzie dookoła wpadki a u mnie nadal nic...
A mi się chyba coś z głową dzieje bo jak mi się teściowa do dziecka zbliża to mam wkurf o jej codziennych nalotach pod byle pretekstem nie wspomnę...
Tak udala siei to nawet dość szybko, bo w 3 cs
![]()
Kamka ładne imionaAmelka najbardziej mi sie podoba. Ciekawe czy sie na wizycie ujawni dzidzia
![]()
Madzia jedyne co to lykalam kwas foliowy a mojemu mężowi zakupilam androvit - witaminy m.in. wzmacniające płodnośc
Just kochana nie zalamuj sie.. nie pora na to. Nie staracie sie jeszcze tak długo. Musisz byc cierpliwa i wytrwala. Nie myśl tak bardzo, staraj sie wyluzowac, to pomagaw cyklu w ktorym nam sie udalo bylam pewna ze nic z tego, bo rzadko mieliśmy czas na przytulanki a tu jednak psikus. Powodzenia!!:*
Madzia ja pierdziele :/ to nieźle ponad norme.. ciekawe czy jeszcze sie cos ruszy w tej sprawie.
No to dobrze, ze przyjęli Go w innym miejscua to Twój mąż jest żołnierzem zawodowym?
Nie jest żołnierzem ale jest mundurowym, pracuję w służbach specjalnych![]()