CzarnaMadzia
Moderatorka
No to odpowiedzialna fucha nie ma co.
Haha nie jest tak poważniej jak się może wydawać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to odpowiedzialna fucha nie ma co.
Haha nie jest tak poważniej jak się może wydawać) Mąż tylko mnie się boi
![]()
Haha nie jest tak poważniej jak się może wydawać) Mąż tylko mnie się boi
![]()
moj wlasnie napisal, ze okna pomyl hahaha, sam z siebiekamkaz, kasik - nawet naczynia zmywa, odkurza, czasami kurz zetrze, ostatnio nawet mnie zaskoczył i zrobił kurczaka z ananasem (podglądał jak ja robię i stwierdził ze to musi być strasznie łatwe i sam spróbował... było co prawda niejadalne ale nie zwątpił w swoje zdolności kulinarne i dalej robi, na szczęście czasem mu wyjdzie więc da się zjeść):-) pamiętam jak raz schabowe robił i chciał odtworzyć mój przepis (bo jak mnie nie znał to leciał na grzankach i kanapkach) i zrobił panierkę z samej mąki a ponieważ wiedział że ja w czymś maczam te kotlety, to oprócz rozbełtanego jajka dodał olej, wodę i uwaga bo to jego sekret - kwasek cytrynowy. Zapytacie po co kwasek... a drogie Panie to chyba było do dosmaczenia, przynajmniej on tak to tłumaczył;-) a co do mundurowych... u mnie działa stare przysłowie za mundurem panny sznurem... zawsze spotykałam się tylko z mundurowymi, byli z żandarmerii wojskowej, brygady pancernej, ABW, GROMu![]()
moj wlasnie napisal, ze okna pomyl hahaha, sam z siebie
o dziwo zdrowy, wroce z pracy to ocenie jego praceLux - może chory? Ja bym na Twoim miejscu zmierzyła mu temperaturę![]()

o dziwo zdrowy, wroce z pracy to ocenie jego prace![]()