reklama

Staraczki 2015 : )

Aschlee u nas jak jest jakies ryzyko to podają sterydu na rozwój ładny płuc s jak u Was
To wyglada ?
O widze pisały dziewczyny o tym samym.

Happy nie martw sie ja startowałam z waga 48 syn zdrowy jak ryba i zostawił mamusi 9 kg z czego sie akurat bardzo cieszę ;)

Ja nie do końca rozumiem limity na przytycie w ciazy kurczę ile trzeba to trzeba a nie mam na myśli jedzenia za dwóch ale dla dwóch :)

My dzis z koleżanka zaliczyliśmy pierwsze zakupy świąteczne :) fajnie :)

reklama
U mnie nie wiem jak z tym jest bo stwierdzili ze na nastepnej wizycie bedziemy rozmawiac i wszystko ustalac juz dokladnie.

Kurcze dzien byl znosny a teraz poszlam umyc sie i cholerka zas sie zaczal bol brzucha.Chcialam zasnac ale jest czasem tak upierdliwy ze po prostu sie nie da.Wzielam magnez zobaczymy.....wogole wyspac sie nie umiem ostatnio i jakas taka zmeczona sie czuje.Spie po ok 5 godzin a w tym latam jeszcze na siusiu.
No nic probuje dalej zasnac moze w koncu sie uda

EM Ka ja biore cala ciaze magnez bo tu u mnie tylko to przepisuja i w razie silnego bolu paracetamol.Nospy np nie ma tu wogole.

Ogolnie to biore6 tabletek dziennie magnezu.

Kamkaz no mam nadzieje ze skoro usg wyszlo ok i ktg to licze ze to tak ma byc.Staram sie tak myslec...ten bol jest taki jakbys zaraz miala miec @ nie?

Happy pamietam jak mówiłam o takich bólach lekarzowi to mówił ze wszystko sie przestawia do ciazy ale nie wiem jak w drugiej jest :/

Asch to dobrze ;) szkoda ze nie ma nospy choć mowi sie ze ma szkodliwy wpływ choć tez brałam i wszystko ok z małym na szczęście ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry