reklama

Staraczki 2015 : )

Luxi wstawie ci foto ale pozniej usune zeby nie smiecic. Zdjecie robione w 1 dzien 9tc czuli tydzien temu...super aktualnego nie mama.nie patrz tylko na twaz bo bez make up wygladam jak brzydka nastolatka

Załączniki

• 1451292866174.jpg
    1451292866174.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 50
  • 1451292926901.jpg
    1451292926901.jpg
    67,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Luxi no moje noce wygladaja tak ze klade sie kolo 23 bo o 23 biore leki potem co max 2 godziny wstaje na siku czasem ledwo dojde z lazienki do lozka i juz czuje ze mi sie chce a mala jak ma za malo miejsca przez pecherz to bez wachania wali po nim tak ze musze leciec biegiem bo boje sie ze inaczej sam peknie ;)

Happy dawaj foto brzuszka.Moj juz tez ogromny.Czasem jak mam wstac czy dluzej chodzic to po prostu chce mi sie plakac bo boli i brzuch i kregoslup i najgorzej to rozchodzace spojenie.To jest bol nie do zniesienia czasem.

Teraz przed swietami waga byla + 13kg :eek::eek::rolleyes::rolleyes:

PS dopiero teraz zobaczylam foteczki ;) slicznie juz widac ze mieszka w nim Fasolis ale bardzo duzy nie jest :tak:
Aczkolwiek teraz to juz zacznie smigac z dnia na dzien

Aschlee'-oj pamietam ta bolesna końcówkę,ja przytylam z mlodym 20kg a przy moim rozwalonym kregislupie to bylo zbyt dużo a i tak rodzilam w 37tc.
Aschlee-wszyscy co mnie znaja widza bo 2miesiace tamu plaski brzuch,mięśnie i 60cm w tali

Luxi no moje noce wygladaja tak ze klade sie kolo 23 bo o 23 biore leki potem co max 2 godziny wstaje na siku czasem ledwo dojde z lazienki do lozka i juz czuje ze mi sie chce a mala jak ma za malo miejsca przez pecherz to bez wachania wali po nim tak ze musze leciec biegiem bo boje sie ze inaczej sam peknie ;)

Happy dawaj foto brzuszka.Moj juz tez ogromny.Czasem jak mam wstac czy dluzej chodzic to po prostu chce mi sie plakac bo boli i brzuch i kregoslup i najgorzej to rozchodzace spojenie.To jest bol nie do zniesienia czasem.

Teraz przed swietami waga byla + 13kg :eek::eek::rolleyes::rolleyes:

PS dopiero teraz zobaczylam foteczki ;) slicznie juz widac ze mieszka w nim Fasolis ale bardzo duzy nie jest :tak:
Aczkolwiek teraz to juz zacznie smigac z dnia na dzien
mojej bratowej uciska Madzia w 6 miesiacu a co dopiero Tobie na koncowce heh, dasz foto brzuchola?

Happy brzus piekny teraz bedzie rosl i rosl hihi

Luxi no ucisk na to spojenie juz mnie tak meczy ze 3 miesiace :( czasem najmniejszy ruch daje taki bol jakby mi te kosci pekaly i rozrywalo od srodka :/ sorki za opis

No to wklejam fote sprzed swiat i obrzarstwa :)

Załączniki

• 1451294036967.jpg
    1451294036967.jpg
    61,6 KB · Wyświetleń: 53
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry