reklama

Staraczki 2015 : )

Mi sie jakos Adamex nie podoba, bo mnie przez to, ze jest terax taki modny i polowa marcowek go kupila haha

A tak na serio to tutaj i tak bym go nie dostala, a wolalam wczesniej wyprobowac. Ten beep co ja go mam ma wymienny material i kola ktore kosztuja ogolnie grosze wiec nawet jak sie zniszcza to moge wymienic.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

No to fajny, praktyczny.

reklama
Hej, co do pracy ja poszłam na macierzyńskie za początku 36tc...masakra maly urodził się wcześniej i nawet lozeczko nie bylo uczykowane:/ teraz w domku jestem i mam czas.
Co do wyprawki. Siostra S. Przuwiozla mi dzis materac do łóżeczka, kołdrę,4 pościele (z tego 3unisex) i dwa worki grzechotek i zabawek dla niemowlaka...co najlepsze wszystko jeszcze po moim Dennisie (dalam jej jak byla w ciąży) wiec sporo wydatków mi odeszło...i ten sentyment :) sama mam juz lezaczek, jednego spiocha i skarpetki...dzis zaczynam 15tc:)

Hej, co do pracy ja poszłam na macierzyńskie za początku 36tc...masakra maly urodził się wcześniej i nawet lozeczko nie bylo uczykowane:/ teraz w domku jestem i mam czas.
Co do wyprawki. Siostra S. Przuwiozla mi dzis materac do łóżeczka, kołdrę,4 pościele (z tego 3unisex) i dwa worki grzechotek i zabawek dla niemowlaka...co najlepsze wszystko jeszcze po moim Dennisie (dalam jej jak byla w ciąży) wiec sporo wydatków mi odeszło...i ten sentyment :) sama mam juz lezaczek, jednego spiocha i skarpetki...dzis zaczynam 15tc:)
Happy szybko Ci czas minie... :)

Ja macierzynskie dopiero za 3 tyg zaczynam, puki co na L4 jestem.

Mam cicha nadzieje, ze Filip raczy wyjsc okolo 38 tygodnia...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja dziś, korzystając z wolnej soboty, mam w planach przejść sie po meblowych sklepach popatrzec za szafą do pokoju. Bo w wyniku przemeblowania jakie mnie niebawem czeka strace dwie szafki na ciuchy, więc będę potrzebować czegoś innego, węższego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry