Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A mnie zawsze w drugiej połowie cyklu strasznie piersi rosły i bolały, a także były twarde i nabrzmiałe, nie wiem, od którego dnia, bo nie zwracałam na to uwagi, a teraz miękkie i nic nie bolą.. Dziś 20 dc. Hmm może mnie jednak jeszcze bliżej @ boleć zaczynały.. Sama już nie wiem
Edyta ja owu mialam w wigilie rano, a zanieżdżenie to obstawialabym na 11dpo bo wtedy miałam plamkę krwi na wkładce, później to juz tylko brązowe plamienie.
Lux ja mam mokro i przezroczyscie, ale w srodku, na zewn nie wypłwa
Zakocona mnie zawsze piersi zaczynały boleć gdy kończyła się owu. Raz niedawno zaczęły boleć przed owu. Lady-ja mam biały śluz, takie grudki są i ma specyficzny zapach.
Lux, grudki w śluzie to też wyznacznik grzyba (nie mówię, że każde grudki).
No właśnie mi się wydawało, że cycki zaraz po owu zaczynają boleć, a teraz miałam chwilową wrażliwość sutków i na razie nic nie bolą i są miękkie.
No, ale może oczywiście szukam dziury w całym i sobie wmawiam :/
Zakocona-ja od zawsze przy dużej ilości sluzu mam grudki a przy stanach zapalnych to mam aż zielona wydzieline i śmierdzi, także wiesz na kiedy Ty masz termin @?