reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove u nas niema takiej opcji!! jak in vitro czy inseminacja...
M napewno sie na to niezgodzi:/
Jak teraz przez pare cykli sie nieuda to wroce do zastrzykow, i glebszej diagnozy ale nic poza tym... M az tak zdeterminowany niejest...

Kamilove u nas niema takiej opcji!! jak in vitro czy inseminacja...
M napewno sie na to niezgodzi:/
Jak teraz przez pare cykli sie nieuda to wroce do zastrzykow, i glebszej diagnozy ale nic poza tym... M az tak zdeterminowany niejest...
My pewnie się zdecydujemy. Ja bardzo marze o trójce dzieci. Nie chce by myszka była jedynaczka :no:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Kamilove zazdroszcze podejscia meza... do drugiego dziecka musialam go przekonac, bo twierdzil ze corka nam starczy:/
Argumenty trafily;-) ale marne szanse by na cos wiecej sie zgodzil...

Witam!

Kochane jestem już po owulacji dzień :-) , chciałabym się jak najszybciej zaszczepić ale boję się w tym cyklu i pewnie muszę raczej poczekać do kolejnej @??? Mam nadzieję że cykl będzie krótki bo owulka była w 12 dniu cyklu ;-)

Miłego dnia!

siemcia, ja was dziewczyny podziwiam za to że chcecie więcej niż jedno dziecko, jak jak mnie tak strasznie ten brzuch bolał i sikanie ganial co 10 minut to już miałam myśli ze to pierwsze i ostatnie bo ja tego więcej nie wytrzymam hihi ale z czasem pewnie wszystko się zmieni. Biedny ten mój m będzie jak mnie mdlosci dopadną, znowu się nasłucha:P

Yesenia trzymamy kciuki za efekty tego cyklu :)
Natalia ja po porodzie synka zarzekalam się ze jedno ale wszystko jest do przeżycia. Zawsze chciałam mieć trójkę dzieci i do tego będę dążyć. Jeśli tylko nasza sytuacja na to pozwoli :)

reklama
dziewczyny a powiedzcie mi który kwas foliowy jest najlepszy, bo cena się roznia a dawka w zasadzie taka sama i nie wiem czy warto przepłacać, do tej pory biore folik, zostały mi 4 tabsy i dziś się wybieram po następny i nie wiem, folik podobno jest znany ale wcale nie lepszy niż inne tańsze np. z pregna med.??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry