reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux,

Moja ogólnie to tez niewiele rzeczy lubi. I je mało. Ale zupy uwielbia. Ona waży 12,1kg a urodziła się 3850g czyli niewiele przez 20msc utyla :no:

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Dzięki Dziewczyny ;)
U mnie, jak widać, do trzech razy sztuka ;) Oby wszytko było OK...

Natalia, zgadza się "Check and go" ;)

Niedługo lecę na zajęcia dla maluszków z Hanią więc muszę się zacząć zbierać, choć emocje ogromne :D Mojemu M. powiem dopiero w piątek, a w zasadzie Hania mu powie, kupiłam Jej w Gapie t-shirt BIG SISTER :D

Kamilove, nie martw się, bo tu na wsi mam koleżankę, ona też ma Jagode. Ta mała w lutym skończy 2 lata i mogłaby jeść...tutu czyli sok. Mało co je a żyje :D normalnie wierzyc się nie chce, że to dziecko rośnie i jest zdrowe.

Lux,

Ja staram się nie przejmować zbytnio bo są dni, że myszka by wciągnęła cała lodówkę. No i cala Rodzina mojego Ł to z tych wysokich i szczuplutkich :) kochana jesteś, że mnie tak pocieszasz :*

Ogólnie to mam nerwa :/ nastawiam się na okres a ty ani widu ani slychu. Jeżeli ja jednak owu miałam według 31dniowych cykli a nie wtedy gdy mnie bolało to mogę uznać ze stosunek w dni płodne był raz :/ na pewno w ciąży nie jestem a żyje w takim zawieszeniu :(

Wysłane z mojego Sony Xperia E1 przy użyciu Tapatalka

Kamilove-mojego Tomka siostrzenica, gdy była mała to jadła wszystko, nawet bigos i pomidory. A teraz? Nie je połowy rzeczy, bo Edyta nie je. A ona kopiuje matkę. A czujesz się jak na @?

reklama
Kamilove wspolczuje zawieszenia:/ to kiedy powtarzasz test?
Ja bym na twoim miejscu jutro lub pojutrze powtorzyla test;-) niewytrzymalabym heh
Twoja coreczka drobna ale jak sama piszesz ze wszyscy wysocy i szczupli...moja wazyla w tym okresie 16kg,a teraz ladnie sie wyciagla;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry