reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Majdaczek co sie dzieje?

Kamilove u mnie z zapalem tez ciezko:/ mam slomiany:/
Ja zawsze szczupla bylam no oproc ciazy hehe, teraz waze jak przed xiaza ale juz tluszczyk sie odklada i bardzo mi to przeszkadza:/

A tak pomału mam już dość, ze nic ostatnio nie układa się po mojej myśli :no: Wczoraj ostro ochrzaniłam mojego, bo narzekał, ze musi iść na nockę, a ja bym tyle oddala, żeby mieć prace :-( Coraz więcej wydatków mamy, a tu pracy brak. A gdzie do maja :zawstydzona/y:. Bardzo bym chciała, żeby Komunia syna wyszła dobrze, bo to nasza pierwsza taka uroczystość, a wiecie jak jest jak nie ma zbytniej kasy.
A jeszcze mnie wkurza, ze przez to, ze nie mam dalej tej roboty, to nasze plany starania się o dzidzie, odejdą na nieznany nam termin i to mnie dobija.
Wiem, ze nudzę o braku pracy, ale naprawdę jest mi z tym strasznie ciężko...:no:

Powtarzam posta, dziewczyny bez terminu, jeżeli się nie odezwa wpisuje do poczekalni.

No to uzupełniam listę, wiec Was trochę pomęczę
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

aniak77 co słychać, bo już po terminie jesteś? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @.

bluecaat
Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

luska22 Ty tez po terminie? Czekamy na dobra wiadomość, a jak niestety @ przyszła, to podaj termin kolejnej @. Podaj również swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

*Milka* podaj swój wiek (lata skończone).

ONA1227 podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

karla21
podaj nowy termin @. Co u Ciebie? Jak się czujesz?

smykałka podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

zuzka31 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

merci1 podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.

skaba podaj swój wiek (lata skończone) i, który cykl się staracie.
Mam nadzieje, ze się odezwiecie. Z góry dziękuje
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Majdaczku, nie nudzisz! wszytkie tu trzymamy za Ciebie kciuki! Musi się w końcu znaleźć praca. Tulę mocno!!!

Moja Fasolinka, jak wynika z netu ( ;) ) powinna się pojawić 3. października.

reklama
Majdaczku, ja Cię rozumiem. Byłam lata temu przez chwile bez pracy i pamiętam tę bezradność i frustrację :( wqurwia mnie to co się dzieje w naszym kraju. Niby zachęcają do wielodzietnisci ale w dupie mają potem matki. Wydają miliardy złotych na nierentowne kopalnie...dotują budowle sakralne... jakby nie mogli tych pieniędzy np. w rynek pracy włożyć i rozwizać problemy tysiąca ludzi. Ech... ale przynajmniej nam nie grozi atak terrorystyczny bo kto by chciał atakować taki kraj? ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry