Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
choć boję się żłobków jak ognia to i tak złozyłam papiery o przyjęcie - innego wyjścia nie mam. Żłobka nie dostała pomimo iż rok prawie czekamy w kolejce....dostaniemy MOŻE dopiero od września. I co teraz? Prywatny?Opiekunka? 1500 zł...dla mnie to duża kasa,zwłaszcza,że żeby miec gdzie mieszkać to musiałam się zdecydować na kredyt hipoteczny...i jak tu decydowac się na dzieci? Kiedy nie ma z nimi co zrobić a do pracy TRZEBA chodzić...szczerze to temat spędza mi sen z powiekMrowkaa masz racje to straszne, chcesz isc do pracy a ci dziecka nieprzyjma do przedszkola li zlobka, porazka;/
nie wiem co zrobić. Stąd też m.in. decyzja o drugim dziecku teraz. Przede wszystkim chcieliśmy mieć dzieci o małej różnicy wieku. Zdecydowaliśmy,ze teraz byłoby najlepiej również ze względu na pracę - żeby to wszytko razem jednym ciągiem "odsiedzieć" w domu i przede wszystkim nie przeżywać powrotu do pracy dwa razy....