Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On jej nie wyrzuca na bruk, tylko umowa się kończy i tyle. Kobieta doskonale wie o tym, kiedy jej się umowa kończy.Wydaje mi się, że pracodawca raczej powinien przedłużyć umowę kobiecie w ciąży, może nie musi, ale przecież nie wolno mu kobiety w ciąży wyrzucić na bruk..
kotek nie jest drogi, są dwa w opakowaniu, Ja ale w lipcu płaciłam ok. 17, a wcześnij pamiętam, że nawet mniej, bo była promocja. Myślę, że się opłaca, Ja mam o nim bardzo dobrą opinie, a używałam w zeszłym roku ogromną ilość testów z różnych firm i jak dla mnie, to te najlepsze.
julia dziękuje Ci.
Już tyle tu osób trzyma za mnie kciuki, że musi mi się wreszcie coś znaleźć.
Ja sobie to tłumaczę w ten sposób (może jestem naiwna), że ten na górze wie co robi i ma to dla mnie wszystko zaplanowane. Może czym późniejsze zajście w ciąże, tym będzie dla mnie lepsze. Pożyjemy zobaczymy.
zakocona to mnie zmartwiłaś z tą umową, muszę kiedyś o tym poczytać.
powodzenia Zuzka :*Witajcie dziewczyny, ja wlasnie gotuje objad dla rodzinki,
dzis 7 dzien cyklu i czekam na owulke wg moich obliczen powinnam miec za 5 dni czyli na to wyglada ze od jutra wkraczam w dni plodne, chyba dobrze licze, bardzo chce chlopca wiec poczekam na czas max bliski do owulacji bo ponoc wlasnie wtedy jest duza szansa