reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
kotek nie jest drogi, są dwa w opakowaniu, Ja ale w lipcu płaciłam ok. 17, a wcześnij pamiętam, że nawet mniej, bo była promocja. Myślę, że się opłaca, Ja mam o nim bardzo dobrą opinie, a używałam w zeszłym roku ogromną ilość testów z różnych firm i jak dla mnie, to te najlepsze.

julia dziękuje Ci.
Już tyle tu osób trzyma za mnie kciuki, że musi mi się wreszcie coś znaleźć.
Ja sobie to tłumaczę w ten sposób (może jestem naiwna), że ten na górze wie co robi i ma to dla mnie wszystko zaplanowane. Może czym późniejsze zajście w ciąże, tym będzie dla mnie lepsze. Pożyjemy zobaczymy.

zakocona to mnie zmartwiłaś z tą umową, muszę kiedyś o tym poczytać.

kotek nie jest drogi, są dwa w opakowaniu, Ja ale w lipcu płaciłam ok. 17, a wcześnij pamiętam, że nawet mniej, bo była promocja. Myślę, że się opłaca, Ja mam o nim bardzo dobrą opinie, a używałam w zeszłym roku ogromną ilość testów z różnych firm i jak dla mnie, to te najlepsze.

Dzięki za odpowiedź :) ale chyba poczekam do soboty (może @ przyjdzie-oby nie) co by na darmo nie kupowac bo szkoda mi trochę kasy.

Jenny dziewczyny prawka już 5 raz nie zdałam, mąż bardzo zdołowany i jeszcze może ciężko w ciążę będzie zajść masakra
:-(

julia dziękuje Ci.
Już tyle tu osób trzyma za mnie kciuki, że musi mi się wreszcie coś znaleźć.
Ja sobie to tłumaczę w ten sposób (może jestem naiwna), że ten na górze wie co robi i ma to dla mnie wszystko zaplanowane. Może czym późniejsze zajście w ciąże, tym będzie dla mnie lepsze. Pożyjemy zobaczymy.

zakocona to mnie zmartwiłaś z tą umową, muszę kiedyś o tym poczytać.

na pewno w odpowiednim czasie sie uda:) widzisz tak samo to sobie tlumaczylam po 1 cyklu i co? i dobrze ze nie wyszlo bo wlasnie zmieniamy mieszkanie, i na pewno bym nie dala rady pomoc mezowi w przeprowadzce w dzwiganiu rzeczy itd! a tak to na spokojnie sie przeprowadzimy, urzadze sobie mieszkanko i juz inny klimat przy starankach bedzie :)

kotek nie załamuj się. Prawko w końcu zdasz, a w ciąży może już jesteś. Pamiętam jak Ja zdawałam na prawko, ale to było już prawie 14 lat temu. A teraz sobie życia bez niego nie wyobrażam.

Nie dało mi to spokoju i trochę poczytałam. Pracodawca musi przedłużyć umowę kobiecie w ciąży, ale wtedy gdy w chwili kończącej się umowy jest już 12 tygodniu ciąży. Czyli po 3 miesiącu musi, przed 3 miesiącem nie ma obowiązku.

Witajcie dziewczyny, ja wlasnie gotuje objad dla rodzinki,
dzis 7 dzien cyklu i czekam na owulke wg moich obliczen powinnam miec za 5 dni czyli na to wyglada ze od jutra wkraczam w dni plodne, chyba dobrze licze, bardzo chce chlopca wiec poczekam na czas max bliski do owulacji bo ponoc wlasnie wtedy jest duza szansa

reklama
Witajcie dziewczyny, ja wlasnie gotuje objad dla rodzinki,
dzis 7 dzien cyklu i czekam na owulke wg moich obliczen powinnam miec za 5 dni czyli na to wyglada ze od jutra wkraczam w dni plodne, chyba dobrze licze, bardzo chce chlopca wiec poczekam na czas max bliski do owulacji bo ponoc wlasnie wtedy jest duza szansa
powodzenia Zuzka :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry