reklama

Staraczki 2015 : )

kamilove a jak tam samopoczucie ?? mierzyłaś może tempke z rana?? może faktycznie ciążowo się rozwijasz heh u mnie dziś dzień po terminie miesiączki wiec taki drażliwy okres ale ni plameczki nie widać, siuśkanie trochę się złagodziło, brzuszek też odczuwam delikatnie ale nie boleśnie a do piersi obolałych już chyba się przyzwyczaiłam, nawet co rano sprawdzam czy bolą a jak bolą to jestem spokojniejsza :)

reklama
Moje wyniki z dziś.. Cos ktoś może się zna jeszcze i coś podpowie?

Załączniki

• 1421863086535.jpg
    1421863086535.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 51
Lady,

Dziękuję ale jakoś się nie nastawiam chociaż brak wszelkich objawów @.

Natalia,

Jutro zmierzę, ale do tej pory nie mierzyłam. Myślę, że ja wcale nie jestem. Może jutro z ranca na test sikne. W koncu po terminie ostatecznym jestem.

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Ewel tak jak napisala yesenia, TRZEBA brac te tabletki w ciazy bo one musza wspomagac tarczyce bo z niej bedzie dzidzius korzystal zanim nie wyksztalci sie u niego jego wlasna tarczyca :)

No TSH tylko troszeczke do zbicia, w miesiac sie uda;) a co do przeciwcial czyli aTPO no to sa podwyzszone wiec mozliwe hashimoto ale w leczeniu niczym sie nie rozni od niedoczynnosci czy nadczynnosci zwyklej, tylko troche inaczej "dziala" ta choroba :) nic strasznego naprawde :*

Tak! Ja wtedy miałam fazę mierzenia temperatury i już po pierwszym cyklu z nimi było widać różnicę na wykresie. W drugim cyklu picia zaszłam w pierwszą ciążę, ale brałam też wtedy clo więc na pewno nie tylko dzięki nim to się stało, ale faza lutealna mi się ładnie wydłużyla. Moim zdaniem warto. Dodatkowo piłam siemie lniane na poprawę śluzu :)
No i w cyklu z Jagodą też je piłam. Ja polecam koszr niewielki, a może pomóc :)

Wysłano z mojego Lark FreeMe X 2 7 przy użyciu Tapatalka

Ja tez pije siemie. A jak je przygotowujesz???

reklama
Ewell ale ja slepa, ja myslalam ze tam norma jest 0,00 ! heheh nie martw sie, to nic groznego :)) jak nie przekracza normy to wszystko prawdopodobnie w porzadeczku :) dostaniesz pewnie letrox albo euthyrox jakas mala dawke pewnie 50tke i za miesiac tsh ladnie spadnie do 2 :) a jak bedziesz brala leki to sie mozecie starac od razu :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry