reklama

Staraczki 2015 : )

Hej dziewczyny ;) dawno nie pisalam ale duzo roboty w pracy i sesja zbliza sie wielkimi krokami wiec moja doba ma za malo godzin ;) jestem obecnie na urlopie w gorach. Troche relexu sie przyda akurat na same dni plodne dzis poztywny test owu! Temp troszke wzrosla wiec jestesmy na dobrej drodze ;)

Aaa i gratulacje dziewczyny fasolek, widze ze juz 3 sa! Swietnie i oby wiecej!

reklama
Ewel, nie ma czegoś takiego jak "ten typ". Nie uwierzę że jakiś facet sobie nie robi dobrze ;) jedni o t mówią, a drudzy nie.

Zofia8, chce dziecko, ale co to ma do tego, bo nie rozumiem?

Uff doczytałam...

Zakocona głupia sytuacja... większość facetów to robi a my nawet nie wiemy. Szkoda, że Twoja samoocena na tym cierpi :/ ale tak jak dziewczyny radzą rozmowa rozmowa rozmowa :) może mu się nie chciało seksić z Tobą, bo samemu sobie łatwiej i szybciej zrobić dobrze. Nie doszukuj się winy u siebie. Głowa do góry, cyc do przodu i niech wie co traci!

Mrowkaa poprzednim razem w 3 cyklu się udało, ale te pierwsze dwa to były tak byle jak, a w 3 się zainteresowałam co i jak i się udało :) Chce podobnie jak Ty małą różnicę wieku i żeby oszczędzić sobie wracania do pracy dwa razy... Kwestia opieki też mnie dodatkowo motywuje ;) Szkoda, że już na marcówki nie zaglądasz :( pewnie na grupie fb jesteś? W takim razie oby Ci się udało szybciutko ;) tym razem chyba nie damy rady w tym samym terminie, bo ja najpierw muszę dziecko odcyckować, bo jeszcze nie miałam @ po porodzie...

kamilove dobrze, że stan "zawieszenia" minął i możesz zacząć spokojnie kolejny cykl ;)

no i więcej nie popiszę, bo paskuda paskudzi...

siasia - dokładnie, przeniosłam się na fb, Ty nie chciałabyś dołączyć? Życzę Ci powodzenia, oby się udało wszystko tak jak sobie zaplanujesz. Mi się po porodzie wszystko pochrzaniło i za chiny dojść do ładu z cyklem nie potrafię.... no ale próbuję :-)

reklama
Heh, pochwalę sie wam co dostałam wczoraj od męża

Załączniki

• 1421922812394.jpg
    1421922812394.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 55

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry