Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro miWitam
A mnie od rana zalalo:/
Wiec zaczynamy nowy cykl , nowy z ktorgo owu niewystepuje:-(
Ale zamowie dzis Infolic i testy, moze uda mi sie obserwacje zrobic bo licze na to ze jajnik sie obudzi sie!!!
Majdaczek kolejny termin to 2.03 6cykl
Zakocona :/:/:/
Nic tu nie pisze bo wiem, że jednak się udałonie wytrzymałam i siknęłam. negatyw.
no to nie powiem, żebym miała jeszcze jakieś nadzieje![]()
GratulujęCześć dziewczyny - kilka dni nie zaglądałam i widzę,że nie mam szans nadrobić zaległości
Wpadłam się pochwalić i życzyć powodzenia kolejnym :-)
Zobacz załącznik 666372
I są dwie
Zdrówka dla córeczkiWitajcie !
Melduję się z doskoku - moja córcia dostała zapalenia płuc i już drugi tydzień siedzimy w domku, więc nawet nie ma czasu na forum... Do mnie @ miała przyleźć 18 styxcznia , a dalej jej nie ma - test negatywny (robiłam 3 razy ostatni wczoraj, wiec już nie wim o co chodzi...niby czuję że zaraz przyjdzie, a tu nic...już mnie to wkurza, bo mieliśmy zacząć starania a tu kicha bo cykl nie chce się rozpocząć i bądź tu mądry o co chodzi... z poprzedniego cyklu do owu nie było przytulanek, a dopiero po wizycie , gdy gin stwierdził że już "po ptakach", więc nie wiem co jest grane. W czwartek mam się zgłosić po receptę, to może coś podpytam jak @ nie przylezie...
Gratuluję pięknych kreseczek !!!![]()
Ewela Zdrówka dla małej.
Musze trochę zjeść surowej bo mam kłopot z qpą
Może zrobię krokiety z kapustą i mięsem?!