reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mierzenie temp to nie dla mnie. Popadne w mega nakrecanie sie a tego chce chociaz troszke uniknac. Pojde teraz do niej i zobaczymy vo mi powie. Tylko nie wiem czy isc przed @ czy po. Bo mam cicha nadzieje ze moglo sie udac . Ale nic nie czuje zebym w ciazy byla. Spodziewana @ to ok. 10-13stycznia. Tylko mnie podbrzusze troche czasem pobolewa.

Karla, ja jak zaszłam w ciążę z młodą to też nic nie czułam :p testa robiłam proforma, a tam dwie bladziusieńkie kreseczki. To była bodaj sobota, a w poniedziałek już kreski były wyraźniejsze :tak:
Ok 7-8tc zaczęły się u mnie koszmarne mdłości, wymioty, ogólne rozbicie. Brzuch przed umownym terminem @ też mnie lekko ciągnął. Więc warto mieć nadzieję.

Enej, mam nadzieję, że się okaże, że to nic groźnego :)

Karla, a może skonsultuj się z innym ginem? I trzymam kciuki, żeby jednak teraz się udało :) ostatnio przeczytałam, że najwcześniej objawy ciąży z reguły pojawiają się ok. 6 tygodnia.. więc nadzieja jest ;)

A ze mną dzisiaj coś źle.. :( boli mnie gardło i głowa, jestem tak osłabiona, że praktycznie pół dnia przeleżałam.. nie wiem, co się dzieje :/

Majdaczku ja tez mam lenia dzisiaj jak nigdy :tak:
Co tam u Ciebie jak sie czujesz?

Noelka wracaj szybko do zdrowia.Teraz duzo infekcji...oby szybko przeszlo

Karla bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki za ten cykl &&&

Majdaczku, Aschlee u mnie też dziś leń. Zimno, pada i nic się nie chce tylko upiekliśmy sobie z mężem ciasteczka i się obijamy.

Noelka, jak Ci ładnie tempka idzie w górę. Może coś z tego będzie :tak:

Majdaczku ja już sama nie wiem kiedy @ powinna być. Przed zabiegiem miałam cykle równiutko jak w zegarku 27 dni, ten po zabiegu miał 31 dni. Dziś mam 27 dzień cyklu, 10 po owulacji. @ może być jutro albo w środę. Boli mnie już brzuch okresowo, poza tym żadnych objawów ciąży. Ale oczywiście nakręcam się co jest mega ZŁE.

Kamilove, Maran-atha pozdrawiam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry