reklama

Staraczki 2015 : )

Pkati mój mąż mówi mi że mam owulacje od wtorku codziennie he i nie wie co ona tak długo trwa;)))

Ja Mam cykle 28dniowe i w tym test pokazał w 13dc ze owu jest lub będzie w ciągu 24-48h ;) dziś mam już 18dc Ale mówię mężowi ze chyba mam dalej owu to się smieje

reklama
Yesenia powiem Ci że ja z moim mężem mam tak że to ja zawsze wyciągam rękę pierwsza. bo on nie kiedyś powiedział że zwyczajnie nie wie co ma mi powiedzieć i nie wie czy chcę żeby się do mnie odzywał kiedy się pokłócimy :)

Karla,

Ja czytalm blog staraczki :tak:

Ile ja tam lez wylalam. Szkoda, ze teraz nie moge go znalezc :(

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Karla na chwilę obecną ja niestety pierwsza się nie odezwę, za bardzo mnie to boli, mi chodzi tylko o normalną rozmowę, takie zwyczajne zainteresowanie się mną

kochana doskonale cię rozumiem, musisz działać w zgodzie z własnym sumieniem nic na siłe bo to spowoduje odwrotny cel niż chcesz uzyskać.
Karla ja bym z checia przeczytala taki Blog gdzie ktos opisuje swoja Walke o ukochana Fasolke :tak: a nazwa hmmmm moze moja walka o szczescie np
Ja nigdy Bloga nie pisalam i w sumie nie widzialam nigdy takiego gdzie ktos by opisywal walke z przeciwnosciami losu jak chodzi o staranie sie o dziecko :tak:
ale mnie zachecacie:)

Karla,

Ja czytalm blog staraczki :tak:

Ile ja tam lez wylalam. Szkoda, ze teraz nie moge go znalezc :(

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
buuu.... jeśli ci się uda go znaleśc podeślij:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry