reklama

Staraczki 2015 : )

Kurcze zachcialo mi sie nalesnikow i chyba na kolacje zrobie :D
A potem chodze i placze bo utylam [emoji57]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ewel ja wczoraj miałam jajka i ziemniaki. A hot-dogi też często robię :) a dzieciaki te moje to mówią, że wola być ze mną niż z rodzicami he he. Ale to mile :)

Ewel87 też mi się marzy pranie małych ciuszków :) A tutaj jeszcze tyle czasu do tego...ehhh.

Mam takie małe marzenie aby w następnym roku w Dzień Dziadka mój tata usłyszał, że zostanie po raz pierwszy dziadkiem. Taka niespodzianka mi się marzy bo wiem, że to jego największe marzenie <3

Kami ja się Wam niedawno chwaliłam, że schudlam 5 kg. I co? I ważyłam się u rodziców i mi to wróciło. Od wczoraj jem dużo mniej i ćwicze. Zła jestem na siebie!

Ze mną najbardziej moje poronienie przeszła moja siostra i w sumie mąż... Sama wtedy była.w 8 msc ciąży i jechała ze mną do szpitala.płakała razem ze mną...Ale nie chce już nawet o tym myśleć...
Ja schudłam 8kg i z tego w czasie świat przytylam znowu ale 2kg... Więc 6 mam na minusie i tak;)

Rodzice mojego męża nie wiedzieli i nie wiedzą o tym... Moi wiedzieli ale moja mama to jak się dow o mojej ciąży od razu po biegła do sklepu kupiła rożek butelki kocyk itp i po poronieniu z miesiąc Jak u niej byłam ona mi to wyjela i mówi zobacz jakie ładne następnym razem Tak wcześnie nie kupię. Myślałam że ja zabije...co za brak taktu;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry