reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hejka. Wrocilam od lekarki, mowi ze wszystko dobrze i zalozyla mi karte ciazy. Infekcji nie widzi ale dala mi na wszelki wypadek jakies globulki dowcipne, a badaniami moczu kazala sie nie przejmowac, bo nie sa zle.

Lux z tego wszystkiego nie zdazylam na poczte bo siedzialam u niej ponad godzine, ale nie musze juz lezec (HURRA HURRA HURRA) wiec jutro wysle ci przesylke ;-)

hej dziewczyny a ja nie pewna. miesiaczka 17.01 trwala 6 dni natomiast 26.01 sie kochalismy z narzeczonym i z 01.02 na 02.02 i ciekawe czy zaciazone.jak myslicie?

Lady Agnes Nie wiem czemu ale uwielbiam to słowo "dowcipne" :-D

A ja dzisiaj strajkuję i nie gotuję :-p Zamówiłam sobie pizzę a memu chłopu kebab na frytkach. Zamiast gotowania szoruję z tłuszczu kuchni :wściekła/y: jak ja nie lubię sprzątać kuchni właśnie przez ten tłuszcz.

Kasia a myślałam, że mam owu w weekend, bo wszystko na to wskazywało. A tu suprise. Lady ok, to wyslij jutro. Może się przydadzą na luty, gdyby w tym cyklu się nie udało. I super, że możesz już chodzić :)

Zenona tego to nikt nie wie;))))
Lady to co TY ROBILAS u niej godzinę he? Dziś miałaś też usg?

Nie, ona nie ma usg w gabinecie. Tak sobie rozmawialysmy, dała mi mase katalogow, zalozyla karte ciazy, przeanalizowala badania co tez dluzsza chwile zajelo a pozniej mnie zbadala i wypisala mi zwolnienie i recepte a na koniec to juz rozmawialysmy o wszystkim nawet o tym co jej ukradli z domku letniskowego. Wiecie ze ludzi potrafia ukrasc napoczeta paste do zebow czy zel pod prysznic? Ja bylam w szoku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry