reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny a ja mam pytanie. Czy po tym hsg moze mnie bolec podbrzusze? Owulacja juz raczej byla vo miedzy 10-13 moze przyjsc @. Wiec juz sama ie wiem a podbrzusze troche boli:(

reklama
Lady Agnes, kurczę, przykro mi z powodu @... :(

Enej, ja mierzę z reguły między 6 a 7, czasem mam większą obsuwę. Zdarza mi się też nie zmierzyć, z reguły jak mam wolne i zaśpię. Jak idę do pracy, to po zmierzeniu wstaję, jak nie idę, to jeszcze śpię. Czasem prawie że przez sen mierzę :D

Cześć dziewczyny,
daaawno mnie nie bylo ale na caly tydzien bylismy u rodzicow a teraz szukamy mieszkania do wynajecia i pozera mi to 100% czasu :no:

Ach, i @ w nocy przylazła :-( no trudno...zaczynamy 4cs... zaraz Was nadrobie :*

Enej, u mnie owu objawia się podobny bólem jak @. Nie jest on ciągły, ale dość natarczywy i trwa ze 3-4dni, a potem koniec. Mija mimteż wtedy ochota na seks.

Mnie przed @ tylko biust boli brzuch mnie zaczyna potwornie bolec w momencie kiedy zaczyna ze mnie lepiej. A tymczasem mnie od tygodnia co chwile podbrzusze boli. Moj maz zartuje ze dziecko juz kopie. Ja tam jestem pesymistka i podejrzewam ze @ przyjdzie normalnie :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry