Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Odpisalam;-)
Cykl mi sie poprzestawial i @ ktora dostalam 3 dni temu powinna byc wlasnie 1.05 wiec testowanie nie bedzie mialo sensu:-(
Z takim cyklem to moge sobie pomarzyc o dziecku:'(
Chyba tak zrobie niech mi przepisze cos na wyrownanie bo podejrzewam ze te rewolucje wziely sie z tego ze odstawilam synka a hormon odpowiedzialny za produkcje mleka jest nadal na wysokim poziomie i to moze blokowac ovulke bo tej pewnie tez nie mam a mleko nadal w piersiach jestNusia idz prędzej do tego gina.. im szybciej pójdziesz tym prędzej przepisze Ci jakies leki, rozpoczniesz leczenie i sie wszystko unormuje.. na cóż czekac..
ciesze sie ze wyniki ok a mialas moze w ostatnim czasie przed badaniem jakas infekcje drog moczowych bo to na co zwrocila lekarka uwage moglo byc od infekcji.Pewnie ze pójdźbędziesz wiedziala na czym stoisz a i leczenie (bez ktorego raczej sie nie obejdzie) szybciej rozpoczniesz.
A wyniki rewelka. Wszystkie z krwi w normie. TSH 1,65, glukoza 78.
Jedyne na co doktorka zwróciła uwage to obecność w moczu śladowych ilości krwi i nieco podwyzszone leukocyty. A 30tego mam wizyte u gina i dowiem sie jak mi toksoplazmoza wypadla.
ciesze sie ze wyniki ok a mialas moze w ostatnim czasie przed badaniem jakas infekcje drog moczowych bo to na co zwrocila lekarka uwage moglo byc od infekcji.
Troche obawiam sie tego ewentualnego leczenia nie mialam wczesniej z tym problemu i nie wiem na co sie szykowac tylko ze mna to jest tak ze czasem sobie wkrecam czarne scenariusze a to mi niestety nie pomaga...
Co z tym wątkiem zamkniętym, bo chyba cos pominelam :>
Claudia a przytylas juz cokolwiek ze juz zamierzasz sie zalic?![]()