Luxuorius
Moderatorka
bede tam siedziec i sie wtrynie jak ostatnia osoba wyjdzieLuxi no to termin błyskawiczny o ile Cie przyjmie oczywiście.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bede tam siedziec i sie wtrynie jak ostatnia osoba wyjdzieLuxi no to termin błyskawiczny o ile Cie przyjmie oczywiście.
kasik -pokaz![]()
Duzo zajec bedziesz miala?Witam :-) no nareszcie wczoraj dotarla moja paczka. Czekałam grubo ponad tydzień, ale sie doczekałam i nawet fajny gratis dorzucili :-)
A we wtorek zaczynam szkole rodzenia.
Luxi to powodzenia! oby udalo Ci sie wcisnąć.
Duzo zajec bedziesz miala?
Ja nie poszlam, bo zajecia sa dopiero w lutym :/
No i postanowilam sobie zycie ulatwic i po wielu rozmowach, kreceniu nosem i wogole postanowilam rodzic z Epiduralem
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
To znaczy, ze dostane znieczulenie w kregoslup i nie bede czuc bolu... Wszystkie kolezanki, ktore tu rodzily mowily mi ciagle, ze glupia jestem, ze chce w bolu rodzic skoro moge sobie ulzyc... i wkoncu sie dalam namowic. No i rodzimy rodzinnie wiec Damian mnie takiej cierpiacej ogladac nie beda.6 spotkan po 2 godziny :-)
Z Epiduralem? A co tzn?
To znaczy, ze dostane znieczulenie w kregoslup i nie bede czuc bolu... Wszystkie kolezanki, ktore tu rodzily mowily mi ciagle, ze glupia jestem, ze chce w bolu rodzic skoro moge sobie ulzyc... i wkoncu sie dalam namowic. No i rodzimy rodzinnie wiec Damian mnie takiej cierpiacej ogladac nie beda.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka