Luxuorius
Moderatorka
jeszcze poltora tygodnia i bedzie l4Lux Ty już masz wolne ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze poltora tygodnia i bedzie l4Lux Ty już masz wolne ?
Oooo się wytańczyszjeszcze poltora tygodnia i bedzie l4dzis mam wolne, bo na wesele przyjaciolki idziemy
Achh, Ty masz dolegliwościU mnie też gorąco. ..ale wyszłam z domu i omal nie zaaslablam :/ w ogóle jest mi.słabo dzisiaj najchętniej to bym.spala ale.gości mam słaba jestem jak nie wiem wczoraj pierwsza luteina poszła w ruch nie wiem czy to efekty ? nie wiem.... :'(
chcialas napisac wysiedziszOooo się wytańczyszPoszłabym na jakieś weselicho, ale wszyscy u mnie mają to już za sobą ...
![]()
no zrec bede cala nocAhhh :/ To może chociaż poobiadasz ?![]()
Pytałam się lekarki mówi ze dopoki nie będzie serduszkowania to nic z tego :-(Achh, Ty masz dolegliwościTo może być ciężko w pracy, chyba, że do poniedziałku przejdą :/
Na zwolnienie idziesz ?
To musisz się jakoś kochana przemęczyćPytałam się lekarki mówi ze dopoki nie będzie serduszkowania to nic z tego :-(
Czekan
Witamy znowuDobra, kurde... wróciłamMusiałam kilka spraw w życiu poukładać
Nadrobiłam kilkadziesiąt stron, więcej nie dam rady, przepraszam
Sałatka moje gratulacje !
Ufff, fajnie znów tu być![]()
nie mówiąc o ciągłym podnoszeniu i byciu na chodzie właściwie 8 godzin. Jeszcze nad tym nie myślałam,ale musiałabym się grubo zastanowić będąc w ciąży warto się narażać.