Aleksandrax
Fanka BB :)
Jeśli jesteś z Warszawy lub okolic mogę ci podesłać na priv nazwisko u kogo się leczyłam.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chcialam podziękować wszystkim wam ktore odpowiadaly na moje pytania i wątpliwości, ze mogłam trochę wyciągnąć dla siebie z waszego doswiadczenia i podpytac o nurtujace mnie rzeczy. Zycze wszystkim zafasolkowniai wyruszam na poszukiwania forum, gdzie zwyczajnie moge zadawac nawet i glupie pytania i nie bede oceniana. Pozdrawiam
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
W tej sytuacji to myślę że dobra decyzja. Trzeba korzystać z dobrych warunków płacowych a po macierzyńskim będziesz zaczynać od nowa. Ja tak też miałam z pierwszym dzieckiem. Daleko dojezdzalam do pracy dlatego zdecydwalismy się na dziecko a później już nie wróciłam.zmieniać pracy nie chcę teraz i zaczynać (mniejsza pensja a co wiąże się z tym mniej wypłacane na zwolnieniu) dlatego zdecydowałam się na dziecko bo planuję już tam nie wrócić
Lek z grupy SSRI?Nie dostawalam psychotropow tylko leki które mi poprawialy wydzielanie serotoniny czy jakoś tak.
U mnie zwykle kilka godzin po przytulankach właśnie wypływają resztki, albo na drugi dzień... myślę, że musisz obserwować co dalejDziewczyny help...czekam na mój śluz płodny i dzisiaj rano kochałam się z moim mężem i właśnie wróciłam z toalety i wypłynęło ze mnie troche takiego jakby płodnego śluzu chociaż się zastanawiam czy to nie resztki spermy po porannym sexiku. Dodam, że rano brałam prysznic... echh te moje nieregularne cykle.
Kochana każda zadaje różne pytania i nie ma z tym żadnego problemu... Myślę, że Nessi chodziło o to, że taki śluz może oznaczać zarówno ciążę jak i pojawiać się przed okresem, same nie wiemy jak z tym jest...Chcialam podziękować wszystkim wam ktore odpowiadaly na moje pytania i wątpliwości, ze mogłam trochę wyciągnąć dla siebie z waszego doswiadczenia i podpytac o nurtujace mnie rzeczy. Zycze wszystkim zafasolkowniai wyruszam na poszukiwania forum, gdzie zwyczajnie moge zadawac nawet i glupie pytania i nie bede oceniana. Pozdrawiam
Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom
Miała któraś sytuację, że przy stwierdzonym cyklu bezowulacyjnym rosła temperatura ?
Wg google nie powinno tak być...ale może u którejś ?