reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie, czasem do badan prenatalnych a nawet dłużej nie da się tego określić.

A czasem i do porodu.

Kłuje mnie dzisiaj jajnik z którego była owu! Cieszy mnie to wiec sie dziele informacja ;)
Oczywiście równie dobrze moze to cos oznaczać jak i nie oznaczać nic :) ale i tak karmi to moja nadzieje :) dzisiaj 9dpo lub 4dpo.

A czasem i do porodu.

Kłuje mnie dzisiaj jajnik z którego była owu! Cieszy mnie to wiec sie dziele informacja ;)
Oczywiście równie dobrze moze to cos oznaczać jak i nie oznaczać nic :) ale i tak karmi to moja nadzieje :) dzisiaj 9dpo lub 4dpo.
Mam wielką nadzieję że to właśnie "coś" oznacza[emoji6] bardzo dobrze że się tym z nami dzielisz.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

A jeśli chodzi o test agnesis, który wyszedł pozytywny. Wydaje mi się, że o tym czy test działa poprawnie świadczy kreseczka testowa. Jeśli ona się pojawia to oznacza, że test jest ok. Czyli wg mnie hormon hcg się z jakiegos powodu wyprodukował skoro kreseczka słaba, bo słaba, ale się pojawiła.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha, mnie też od owulacji klulo w jajniku, raz po lewej raz po prawej, aż do dziś w sumie, więc jest dobry znak ;-)
A co do mnie, to jeśli się udało, no to w 3 cyklu i używałam testów owu, pierwszy miesiąc, kupiłam 50 a użyłam aż 3 :-D, owu była 13 dc a Dziś 27 dc,a w 25 słaba kreseczka :-) Dziś już wyraźniejsza, przytulanki 7,8,9 i 13 i 15, więc niedużo :-) jajniki bolały mnie od 6 dc i myślałam że wczesna owu ale test dopiero 13 dnia wyszedł.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha, mnie też od owulacji klulo w jajniku, raz po lewej raz po prawej, aż do dziś w sumie, więc jest dobry znak ;-)
A co do mnie, to jeśli się udało, no to w 3 cyklu i używałam testów owu, pierwszy miesiąc, kupiłam 50 a użyłam aż 3 :-D, owu była 13 dc a Dziś 27 dc,a w 25 słaba kreseczka :-) Dziś już wyraźniejsza, przytulanki 7,8,9 i 13 i 15, więc niedużo :-) jajniki bolały mnie od 6 dc i myślałam że wczesna owu ale test dopiero 13 dnia wyszedł.

A ilu dniowe masz cykle[emoji14]? Nie pamietam czy juz pisalas czy nie :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan, cykle z reguły 26 dni, raz na jakiś czas 28 :-)
A to mój dzisiejszy bladzioch

1472224581325.jpg

Załączniki

• 1472224581325.jpg
    1472224581325.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 275
reklama
Megan, cykle z reguły 26 dni, raz na jakiś czas 28 :-)
A to mój dzisiejszy bladzioch

Zobacz załącznik 769724

Ok dzięki za odpowiedź[emoji14]piękna wyraźna druga kreska :D jeszcze raz gratulacje[emoji14]i ładne paznokietki haha jeezu jakbym juz chciala wiedziec czy cos tam u mnie sie dzieje dobrego czy nie[emoji14]to czekanie mnie dobija[emoji14]4 testy z nerwów kupilam a pewnie dupa blada bedzie :D jak zwykle haha

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry