reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Sałatki dobrze ze wszystko ok, zarodek napewno się pojawi u mnie w piątek był tylko 2,8 mm...bez serca.
Teraz idę w piątek i liczę ze juz będzie. ..a w nocy na jadłam się sama strachu bo rozbiła o mnie podbrzusze bardzo mocno aż nospe wzięłam ale na szczęście to chyba od jelit promieniowalo. ..

Trzymam kciuki i czekamy na Majowe mamy 2017 :). Ja dziś termin spodziewanej @ i na teście ładna 2 kreska :).
W moim przypadku potwierdził się test owu. Pokazał mi ciążę wcześniej niż ciążowy.
Kiedy masz testowanie?

Arya - w którym dniu cyklu wykonałaś test owu a kiedy najszybciej ciążowy? Wkleisz zdjęcia obu?

reklama
Arya pochwal się drugą kreseczką[emoji5] to daje zastrzyk dobrej energii[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Podłączę się później do kompa i wrzucę zdjęcie. Mąż jest szczęśliwy, bo to on bardzo chciał jeszcze jedno dziecko :). Ogólnie jesteśmy w szoku, że udało się w pierwszym cyklu. Zawsze były miesiące czekania a teraz taka niespodzianka :). Nawet nie liczyłam na ten cykl. Niedługo lecimy na urlop i stwierdziłam, że po urlopie zabieramy się do pracy :). Staranki 9 i 11dc a owu 14go więc 3 dni przed i jest :). U mnie test owu pokazał ciążę wcześniej niż ciążowy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry