Mamuniol
Fanka BB :)
A jeśli mogę spytać to czemu nie robiłaś prenatalnych?ja ortopedę - też prywatnie. i gin, bo na nfz jak odmówiłam badań prenatalnych w poprzedniej ciąży to mi awanture zrobił...
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jeśli mogę spytać to czemu nie robiłaś prenatalnych?ja ortopedę - też prywatnie. i gin, bo na nfz jak odmówiłam badań prenatalnych w poprzedniej ciąży to mi awanture zrobił...
Jak ja[emoji6] robię kilka testów bo co ja ten był wadliwy. I jeszcze wyciągam że śmietnika bo może coś tam się pojawilo[emoji12]
pewnie, ze jest, trzymam kciuki by za kilka dni byl pozytywDzisiaj 11dpo (25dc). Takze jeszcze jest kilka dninadzieja jeszcze jest!

Ja też trzymam mocno...pewnie, ze jest, trzymam kciuki by za kilka dni byl pozytyw![]()
Jak ja[emoji6] robię kilka testów bo co ja ten był wadliwy. I jeszcze wyciągam że śmietnika bo może coś tam się pojawilo[emoji12]
Pisałam Ci juz do endokrynoga idz i eutyrox na uspokojenie tsh dostaniesz najniższa dawka czyli 25 i będzie ok[emoji5]przetestowalam na sobie[emoji5]ja jestem po starcie, pol roku sie staralam o tamta ciaze, potem rok i nic, teraz 3 cykl leci... w maju ginekolog mnie czeka, mam skoki tsh, nigdy na to nie chorowalam...i licze, ze ginka zobaczy sie tam dzieje, nakrecanie jest najgorsze...wiem po sobie![]()
ja jeszcze się nie staram, estem w poczekalnikolekcjonerka widzę podobieństwa w naszych suwaczkach. Też nie dawno zaczęłam nowy cykl. Dziś 8 dc więc powoli przymierzam się do bobosexów. Długo się strasz o drugie?
Fabimama-w poczekalni chyba terminów @ nie dodajemy?Dzień dobry wszystkim!
Lux trzy mam kciuki za bratowa.
Mamuniol.. Zdrowka dla babci!
Renia kochana będzie dobrze! Odlicz 2 tygodnie od tego plamienia i smigaj na bete! Będzie wszystko dobrze zobaczysz.
Kolekcjonerka przykro mi z powodu @. Po proszę o nowy termin.
Uciekam na zakupy!
ja też chciałam zawsze małą róznicę, bo sama mam 2 braci - 10 lat młodszego i 10 lat starszego i w sumie czuję się jakbym nie miała rodzeństwa..... Ola ma prawie 5 lat więc róznica i tak będzie spora....duzo osob mowi, ze mala roznica wieku jest dobra, choc ja bym chciala tak z 3 lata roznicy
gratulacje!!!!juz jest niunia na swiecie!!! duza, bo 3800, czarne wloski, brat zachwycony!!! o 11-28 sie urodzila, czekam od brata na foto
super, gratuluję!!!Tutaj też Wam napisze ... Okazało się że jestem w ciąży dzisiejszy test i ginekolog potwierdził
masakraJa dzisiaj do wiedziałam się ze moja bratanica lat(15-cie) jest w ciąży podobno nie wiadomo nawet z kim w życiu nie pomyslalabym ze ona takie rzeczy wyprawia dopiero dziś nam brat wszystko wyznał AZ się boje co się z tymi dziećmi robi moja ma juz 13 i tez się nie raz martwie jak widzę i słyszę takie historie a teraz przytrafiło się to moim bliskim ja nie wiem czy to możliwe by taka młoda dziewczynka tak się zachowywała przerazilo mnie to ..
ja też mam tyłozgięcie, zapamiętam radę!Dzięki dziewczyny!
A z tymi nogami w gorze, to ostatnio gdzieś czytała ze przy tylozgieciu macicy nie powinno sie dawać nóg/miednicy do góry, tylko wręcz położyć na brzuchu... A jako ze to bardziej dyskretna forma, a mam tylozgiecie, to teraz takie coś praktykuje![]()
Podsumowując moje 5 ciąż to nigdy test nie wyszedł wcześniej niż 15 dni po owulacji...niby wykrywają od 25 beta ale Ja miałam 112 bete i ledwo widoczny drugi pasek...Dzisiaj 11dpo (25dc). Takze jeszcze jest kilka dninadzieja jeszcze jest!