Carmen24l
Fanka BB :)
Poczekam jeszcze,choc nie ukrywam ze juz jestem niecierpliwa hahhaKiedy robisz pierwszy teścik.? Ja chyba w 10dzien po. Zobaczę czy coś pokaże.
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczekam jeszcze,choc nie ukrywam ze juz jestem niecierpliwa hahhaKiedy robisz pierwszy teścik.? Ja chyba w 10dzien po. Zobaczę czy coś pokaże.
A na kiedy masz wredotęNie ja poczekam z testowaniem.
Najpredzej zrobie dzien przed @
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Cierpliwości! Mój ostatnio widział kobietę z brzuszkiem i mówi do mnie "nie martw się nie długo też będziesz taki miała" nie wydawało mi się żebym miała jakąś inną minę, zaskoczył mnie bo to chyba on bardziej się zmartwił. Ja aż tak nie szaleję bo dwoje już mam. To znaczy jak już zgodziłam się na trzecie to chciałabym teraz natychmiast ale jakby się okazało że już nie możemy to nie byłaby aż taka tragedia. Faceci jednak też bardzo przeżywają jak się starają a efektu brak.Ehhh byłam dziś z mężem przejść się po giełdzie, były tam ubranka dla niemowlaków i mąż tak na nie smutno patrzył i pytał kiedy my się w końcu doczekamy bo by już bardzo chciał.
Myślałam że to takie proste zajść w ciążę... Mam tylko nadzieję że oboje jesteśmy zdrowi i że w końcu się uda...
Super brzusio .