PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Tak, potwierdzamSzkoda. Ale następny cykl będzie Twój[emoji9] dzieci ze stycznia są super[emoji16]
Napisane na SM-G903F w Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, potwierdzamSzkoda. Ale następny cykl będzie Twój[emoji9] dzieci ze stycznia są super[emoji16]
Ja noworodków też nie bardzo... Dla mnie dziecko mogłoby od razu roczne z brzucha wyskakiwaćja wlasnie za noworodkami nie przepadam, ale w bratanicy jestem zakochana [emoji813]
no racja hihi, noworodki to kosmici hihi, ale moja bratanica ladna jak na noworodka, okraglutka jak bobasek, no cudenko, tylko ja dzis tuliam i calowalam i glaskalamJa noworodków też nie bardzo... Dla mnie dziecko mogłoby od razu roczne z brzucha wyskakiwać![]()
To razem rozpoczynamy starania[emoji5]Takze za kilka dni rozpoczynam starania na rok 2017
A ja właśnie takie malutkie uwielbiam[emoji5]Ja noworodków też nie bardzo... Dla mnie dziecko mogłoby od razu roczne z brzucha wyskakiwać![]()
Po clexanie podobno duże dzieci się rodzą, ale nieważne czy duże czy małe najważniejsZe oby były i zdrowe...Moje dzieci to giganty się rodziły 3860, 58 cm i 4340, 62 cm- jak miesięczne niemowlaka. Takiego prawdziwego noworodka to urodziła moja siostra 3300 i 53 cm
Akurat u mnie to taka uroda że duże [emoji16]Po clexanie podobno duże dzieci się rodzą, ale nieważne czy duże czy małe najważniejsZe oby były i zdrowe...
Napisane na SM-J500FN w Forum BabyBoom
Ja też za pokaznych rozmiarów nie jestm[emoji12] 168 i 53 kgmoje pewnie maluskie bedzie, ja karakan, moj wysoki, ale szczuply, choc uwaga-przybral cos na wadze, zmiana pracy na dobre mu wyszla