Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I tego Ci kochana życzę !!!Ja mam urodziny za 10 dni a dni płodne teraz więc gdyby dobrze poszło to byłby super prezent urodzinowy:-) może test by coś pokazał nawet :-)
ja uwazam, ze moj Aniolek wrocil i to wlasnie jest moj synek ♥ a Ty tez sie doczekasz, zobaczysz!!!!!Lux dobrze ze Ci się nic nie stało wtedy.Szkoda ze musialysmy przez to przechodzic.Fajnie ze masz synka w brzuszku i za niedlugo bedziesz miec go na rekach.Ja tak czasem sobie myślę,że jak będzie mi dane urodzić dziecko to jak na nie spojrze po raz pierwszy to poczuje czastkę tego utraconego.
Czyli decydujace tygodnie przede mna.. W niedziele koncze 7 tydzien... Wizyte tez odkladam poki co, zeby znowu za malo nie zobaczyc.. Czasem jeszcze nie wierze w to wszystko..robilam kolejny test, zeby sprawdzic czy mi stezenie hcg nie spadlo do 0. Niestety na krew nie moglam isc - przed praca za wczesnie, po pracy za pozno. I ciezkie to zycie w niepewnosci.. I jeszcze P. Taaaki nakrecony..
Delli z przyjemnościąNie przepraszaj, ja chcialam sie po prostu upewnic czy faktycznie tak bylo jak u mnie. Rozumiem, ze mialas objawy ciazowe, mimo, ze ciaza przestala sie rozwijac. I to w zasadzie jest odp na moje pytanie. Dziekuje, ze odpowiedzialas.
Wiecie dziewczyny, ja tez by, chciala z tym poczekac. Ale nalozylo sie kilka spraw, ktore sie nie wyjasnia jak nie powiem Mamie o swoim stanie.. No a moj P. Nie zgodzi sie by powiedziec mojej mamie, a jego najblizszym nie. Albo wszyscy najwazniejsi, albo nikt..
No to po prostu poprosze Was o mocne kciuki, zeby sie nie pochwalic i nie zapeszyc!![]()
Super, że wszystko dobrzeEmsi-jestem jestemaleś Ty Kobieto czujna
dziś mam wolnea dopiero wróciliśmy, od rana coś załatwiam, biegam ,latam,piorę itp
Na 15.10 byłam na wizycie u gina. Zrobiłam cytologię, dostałam skierowanie na morfo+mocz, posiew moczu oraz glukozę na czczo. Dr zintepretował wyniki badań (TSH, Tokso, rózyczka, morf, mocz, HIV, Wirusowe zapalenie wątroby) i uzupełnił mi kartę ciąży. Na chwilkę widziałam na monitorze zarys Dzidzi i pulsujące serduszko. Dał też skierowanie na USG 18-22 na które się zapisałam na 10.11
Teraz muszę poszukać lekarza prowadzącego ciążę, bo do tej, co już 3 razy odwoływała mi ostatnio wizytę na pewno nie wrócę.