Shanley
Zaciekawiona BB
DokładnieShanley skąd ja to znam.. jak widzę moje rowiesniczki z brzuchem albo dzieciatkiem :-( az w sercu sciska
Ps. Właśnie dostałam okres [emoji174] [emoji27]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DokładnieShanley skąd ja to znam.. jak widzę moje rowiesniczki z brzuchem albo dzieciatkiem :-( az w sercu sciska
No to kochana ja 3mam kciuki za ciebie, kiedy testujesz?
Nie mozna tracic nadziei.. Dlugo sie starasz?Queen_b takie osoby tego nie rozumieją nic a nic. Bo nie przechodzą tego co my, bo nie wiedzą ile to łez ile nadzieii i ile testów.
Przynajmniej masz nas.
Ja przepraszam że się nie udzielam tak jak 1m temu ale postanowiłam odpuścić w tym cyklu i nie robie testów owu. Więc nawet nie mam się czym z wami podzielić.
Bertha jak tam u ciebie ?czytalam że jajniki już masz droże brawo
Emsi jak u ciebie?
Witam nowe dziewczyny.
Izabella dziwne te testy ale jak jest kreska to chyba dobrze .
Nadalka jakieś przeczucia masz ? ja mam już od dawna ze mi jest tylko 1 dziecko pisane.
Dzień dobry wszystkim. powtórzyłam test. ten sam co wczoraj. niewiem co jest grane ale wczorajszy wyszedł dużo wyraźniejszy niż dzisiaj. chyba znów się nie uda.kreska powinna być dużo mocniejsza,a jest słabsza. 
 Miłego dnia wszystkim życzę.
Hej Wszystkimpowiem Wam ze Moj to sie tak napalil na dziecko ze teraz ciagle by sie przytulal i nie ma mowy o gumkach, co lepsze tylko pyta kiedy juz beda te dni zeby bylo wieksze prawdopodobienstwo zajscia.
az jestem w szoku, bo do tej pory to ciagle tylko mowil ze nie czas i wgl
Ps. Właśnie dostałam okres![]()
![]()
1 listopada. Według testów owu powinnam mieć 38 dc także 1 powinien już byc na 100% czy cos wyszło czy nie...