Megan22
Fanka BB :)
Tak mi przykroPrzytulanki były 9, 10, 11, 13, 14 dc. Ale nie wiem kiedy była owulka bo nie robiłam testów owu w tym cyklu.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak mi przykroPrzytulanki były 9, 10, 11, 13, 14 dc. Ale nie wiem kiedy była owulka bo nie robiłam testów owu w tym cyklu.
Wygląda naprawdę ok.....niestety to loteria :/ A najbardziej zaskakuje fakt, że z pierwszym było inaczej a teraz testy, oglądanie i efekt kompletnie odwrotny ...Przytulanki były 9, 10, 11, 13, 14 dc. Ale nie wiem kiedy była owulka bo nie robiłam testów owu w tym cyklu.
Lez ile wlezie! Jakie masz leki? Dopytuje bo ja tez miałam krwiaka w jedynej ciąży ale niestety nie leżałam.. moze mam takie predyspozycje, nie wiadomo, chce wiedzieć na przyszłość co inni ginowie zalecają.Mam brać leki, leżeć i czekać do kolejnej wizyty :/
16dpo wynik 26
22dpo wynik ponad 500
Dokładnie lekarz wyniku nie podał tylko powiedział że ponad 500
U mnie testy z soboty i niedzieli negatywne. @ mam mieć jutro. Jak do środy nie przyjdzie powtórzę test. Ale na nic nie liczę. Temperatura spadła, od soboty boli brzuch i głowa (zawsze przed @) testy negatywne. W sobotę odstawiłam duphaston i czekam...Ma was przyrastać dziewczynyKto testuje w naj bliższym czasie ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Tule mocno kochanaLekarz powiedział że "plud jest jeszcze żywy " ale jeżeli krwiak będzie się powiększać to pecherzyk może jakby się odkleic i ciąża obumrze. Z tego co wiem to może jeszcze pęknąć i pociągnąć za sobą dziecko ale może też sam się wchłonąć co trochę trwa.
Będzie piękny dzidziuśPoczątkowo dramat. Teraz już jakoś ogarnelam sytuację w domu i nawet nie myślimy że mogłoby to się skończyć źle![]()
10... Ale przytulanki najwcześniej będą w 14, dlatego myślę że nic może z tego nie być...
Jak wgl lekarz może powiedzieć kobiecie w ciąży, w takiej sytuacji, że płód jest JESZCZE żywy, no wytrzymałabym chyba [emoji35] [emoji35] jest żywy i silny skoro daje sobie radę z takimi przeciwnościami. Niektórzy lekarze to się powinni zastanowić co mmówią... Ale lez kochana, zrelaksuj sie i nie stresuj. Fasolka silna, da radę [emoji8]Lekarz powiedział że "plud jest jeszcze żywy " ale jeżeli krwiak będzie się powiększać to pecherzyk może jakby się odkleic i ciąża obumrze. Z tego co wiem to może jeszcze pęknąć i pociągnąć za sobą dziecko ale może też sam się wchłonąć co trochę trwa.
Będzie piękny dzidziuś
nimitii ja jeszcze wkrótce będę testować... myślę, że (jak wytrzymam) to w poniedziałek nastepny![]()
HejkaTak kochana co 2dni,pełna para,ale paski owu bielutkie,czyli seks bez zabezpieczeń![]()

chciałam i tempke mierzyć i paski ale jakoś zupełnie inaczej wyszło
i nie powiem lepiej mi
więc luzik