Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miłego popołudnia
Ja do 14 w pracy. Potem nie ruszam się z domu chyba zrobię sobie dziś wolne od wszystkiego [emoji58]
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
i planujesz tam zostac?
no a ,my tu w Pl z dwoch pensji, choc nie jest zle, dajemy rade, podziwiam tych co z jednej malej pensji w Pl zyja, jak oni se radzaUwierz, ze jak tylko wygram 6 w totka to pakuje sie w pierwszy samolot do Polskijestem w Holandii bo musze i wlasnie dlatego jestem od 7 miesiecy na antydepresantach. A na dodatek moj chlop ma tutaj bardzo dobra prace a od czerwca zaczyna prace w innej firmie za sporo wieksze pieniadze i 1km od domu a nie tak jak teraz 40km. W Polsce po pierwsze nie ma firm w ktorych moglby pracowac w swojej specjalnosci a po drugi jakby pracowal na podobnym stanowisku to zarobki pozostawiaja wiele do zyczenia. W Holandii moze przebierac w ofertach. W Holandii za jedna pensje spokojnie sie utrzymamy i jeszcze zostanie. Daje mi to ogromny komfort psychiczny.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

no a moja zostala w domu bo moj facet ja gdzies walnal gdzie nie powinien jak wychodzil i ja nie majac jej w polu widzenia najnormalniej w swiecie o niej zapomnialam..nawet mi jej nie brakowalo jak wychodzilam hahahdzień dobry dziewczyny
Paraplu witaj i zyczę ci byś doczekała się wymarzonej owulacji i maluszka
Kacha10 dużo zdrówka dla syna ....
i owocnych starań ...
Nessi zdrówka zyczę dobrze ze wyniki H-P wyszły dobre może nie dały odpowiedzi na wiele pytan ale sa ok i to jest najważniejsze
lux jak twoje samopoczucie ?
wiesz ze u mnie już od rana słonko swieci ;-) co do torebki to pół biedy ze została w domu mi się kiedyś zdarzylo zostawic torebke w supermarkecie na szczęście mila Pani oddała ją jednej z sprzedających i trafila do mnie zorietowalam się kiedy chciałam wsiasc do auta a tu kluczy brak... serce miałam w gardle .
do @ już nie długo choć ja nadal trzymam &&&&&& by nie przyszła ....
yesenia wszystko będzie dobrze zobaczysz ale więcej wiary i optymizmu kochana znam wiele kobiet które nawet po 40 zachodzily w ciąze wiec i tobie się uda !
magoo ja taką pogode miałam od tygodnia a dziś znów zawitalo słoneczko jednak ten jego widok jest zbawienny człowiekowi jakos radosniej w sercu i duszy
Mamuniol życzę ci jak najmniej bolesnej @ oby szybko minęła ..
skaba ponawiam pytania koleżanek co u ciebie odezwij się do Nas....