Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nic, kochanie. po prostu - nie ma takiej opcji. wręcz przeciwnie - jeśli badanie wyjdzie ok, to znaczy, że jesteś zdrowa. i tylko czekać efektów. a problem prawdopodobnie siedzi w Twojej głowie...Dziewczyny kochane przepraszam, że nie napisałam, ale nie wiedziałam jak mam ująć w słowa milion kłębiących się w mojej głowie myśli. Gdybym miała wizytę streścić w kilku słowach to powiedziałabym tak: wszystkie wyniki ok, mam jeszcze skierowanie na badanie drożności jajników. Niestety padły też słowa, że jeśli tu będzie w porządku to powinniśmy się skierować do kliniki leczenia niepłodności. Wyrzucam te słowa z głowy, ale nie chcą odejść. Wiem, że nie zdecydujemy się na leczenie w klinice. Obiecaliśmy to sobie. I co teraz?
Skaba chodziłam kiedyś do gina który powiedział mi że chyba się nie powiesze przez to że nie mogę mieć drugiego dziecka, bo mam męża i jedno dziecko a inne dziewczyny w moim wieku nie mają nawet faceta
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
nic, kochanie. po prostu - nie ma takiej opcji. wręcz przeciwnie - jeśli badanie wyjdzie ok, to znaczy, że jesteś zdrowa. i tylko czekać efektów. a problem prawdopodobnie siedzi w Twojej głowie...
Napewno jest inaczej jak ma sie tam bliskich :-) start owszem dla dzieci super dla rodzicow mniej stresu dluzsze zycie tak jak w Norwegi zyja po 80-90 lat taka jest srednia umieralnosc wiesz nigdy nie wiadomo jak tu dalej bedzie i czy czlowiek nie bedzie zmuszony gdzies sie wtniesc ale poki co nie narzekam bo tez nie mam na co zdrowie nam dopisuje pieniedzy starcza moze fajnie jakby jeszcze nasz rzad calkowicie wymienili na innych normalnych ludzi a nie zlodzieji to juz wogole byloby superJest to oczywiście tylko moje zdanie... nie każdy musi takie mieć.ale się rozpisalam.....
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom