Renata83
Fanka BB :)
No niestety szczerze tez mnie to przeraza ale dobrze ze jest forum wtedy człowiek zdaje sobie sprawę ze nie jest sam w tym wszystkimwidze, ze duzo nas po sracie, to straszne, ze tyle kobiet musi to przejsc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No niestety szczerze tez mnie to przeraza ale dobrze ze jest forum wtedy człowiek zdaje sobie sprawę ze nie jest sam w tym wszystkimwidze, ze duzo nas po sracie, to straszne, ze tyle kobiet musi to przejsc![]()
dopoki nie poronilam to nie rozumialam tego szumu, teraz wiem jak to ciezkoNo niestety szczerze tez mnie to przeraza ale dobrze ze jest forum wtedy człowiek zdaje sobie sprawę ze nie jest sam w tym wszystkim
i to duzo daje, przynajmniej miI można się wzajemnie wspierać i dodawać otuchy i nadziei
nie da sie pocieszyc kobiety po stracie, bo jakie slowa tu maja pomoc...ciazy nie wroca, trzeba swoje wyplakac i tyleJa tez dopiero teraz potrafię popatrzeć sercem i oczami kobietvpo poronieniu kiedyś nie potrafilam nawet pocieszyć takie kobiety bo nawet Noe wiedziałam jak