Spark
Fanka BB :)
Nie, nigdy nie tak wcześnie, zazwyczaj 2 dni przed @ lekki ból, dzień przed już nie do zniesienia no i @. Pobolewa mnie od 2 - 3 dni, a do @ jeszcze tydzień albo i dluzejA miałaś już tak ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, nigdy nie tak wcześnie, zazwyczaj 2 dni przed @ lekki ból, dzień przed już nie do zniesienia no i @. Pobolewa mnie od 2 - 3 dni, a do @ jeszcze tydzień albo i dluzejA miałaś już tak ?
Luxunia GRATULUJE kochana ! I zycze samych pogodnych i radosnych dni
ja mam,nawal roboty jak w domu tak i w pracy jak siądę przed kompa to poczytam reszte postow i cos wiecej napisze milego dnia dziewczynki szkoda ze Yesenia odeszla z forum :-(
ona chyba przezemnie odeszlaLuxunia GRATULUJE kochana ! I zycze samych pogodnych i radosnych dni
ja mam,nawal roboty jak w domu tak i w pracy jak siądę przed kompa to poczytam reszte postow i cos wiecej napisze milego dnia dziewczynki szkoda ze Yesenia odeszla z forum :-(
moze za bardzo sie cieszylamtez miewalam cykle, ze juz po owu mialam bole jak na @Nie, nigdy nie tak wcześnie, zazwyczaj 2 dni przed @ lekki ból, dzień przed już nie do zniesienia no i @. Pobolewa mnie od 2 - 3 dni, a do @ jeszcze tydzień albo i dluzej
Lux no coś Ty. Każda z nas by tak zareagowala!ona chyba przezemnie odeszlamoze za bardzo sie cieszylam
Tylko ja owu nie miałam. No nic, organizm szalejetez miewalam cykle, ze juz po owu mialam bole jak na @
Luxi, forum tak dziala. Wiem ze wzajemnie się nakręcamy i tylko potęgujemy czasem swoje zniecierpliwienie. Ale dajwmy teź wsparcie w trudnych chwilach. Nikt nie zrozumie cie tak jak druga kobieta pragnąca maleństwa tak samo jak ty.ona chyba przezemnie odeszlamoze za bardzo sie cieszylam
wiem, ze sie jej przykro zrobilo, kiedys tez z nia pisalam na innym watku i tez jak sie zaczely ciaze pojawiac to odeszla, tak mi jej zalLux no coś Ty. Każda z nas by tak zareagowala!

ehh mam nadzieje, ze wroci, ze przemysli wszystko, ze sie jej w koncu udaLuxi, forum tak dziala. Wiem ze wzajemnie się nakręcamy i tylko potęgujemy czasem swoje zniecierpliwienie. Ale dajwmy teź wsparcie w trudnych chwilach. Nikt nie zrozumie cie tak jak druga kobieta pragnąca maleństwa tak samo jak ty.
Yesenia napisala ze jest zmęczona. Dlugo sie stara, wyglada na to ze jej cale zycie polega na podporzadkowaniu pod dni plodne, sluz i owulacje. Pewnie taka wiadomosc jakos na nia wplyneła, ja znam uczucie zalu: dlaczego to nie ja?
Ale twoja radosc jest w pelni uzasadniona i nie wydaje mi się, źe ktoś powinien mieć ci za złe.
Mysle ze yesenia ochlonie, odpocznie i wroci. A ty nie pisz takich rzeczy[emoji9]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
hmm to skad te bole? moze hormonki buzuja?Tylko ja owu nie miałam. No nic, organizm szaleje![]()