NeSSi
Moderatorka
I mi się wcisnęła zacytuj posta gdzie kliknęłam ...bo nie widzę nic ...Mnie tylko zastanawia jak się ocena wcisnelachyba za duże paluchy haha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I mi się wcisnęła zacytuj posta gdzie kliknęłam ...bo nie widzę nic ...Mnie tylko zastanawia jak się ocena wcisnelachyba za duże paluchy haha
Dziewczyny, cóż za wiara i optymizm![]()
Przepraszam za tą chwilę słabości... ;(No raczej nie będzie tak słodko. Szanse na pozytywny test ciążowy prawie żadne. Chyba Was opuszczę, bo to forum dla staraczek lub zafasolkowanych, a ja taka lecząca się przybłęda
Dziewczyny zafasolkowane, bardzo Wam gratuluję, pomimo tego że zazdroszczę. Powodzenia i super zdrowych maluszków.
Luxuorius, bertha, Spark, nimitii wielkie dzięki za pomoc i wsparcie.
Lux cudownego, łagodnego i szybkiego porodu.
I Caaaała Reszto powodzenia!!!!
To był cudowny czas, ten spędzony tu z Wami. Dla mnie, niestety czas niespełnionych marzeń...![]()
Nic nie będziesz rezygnować, musisz tylko pozbyć się torbieli i tyle ... główka do góry.Przepraszam za tą chwilę słabości... ;(
Wybaczycie?
Jakoś z Wami mi raźniej, nawet jeśli będę musiała zrezygnować...
Nic nie będziesz rezygnować, musisz tylko pozbyć się torbieli i tyle ... główka do góry.
Każdy z nas ma chwilę słabościPrzepraszam za tą chwilę słabości... ;(
Wybaczycie?
Jakoś z Wami mi raźniej, nawet jeśli będę musiała zrezygnować...

@Paraplu a gdzie mieszkasz?A bo mnie juz drugi dzien meczy migrena, stresuje sie bo za kilka gidzin jedziemy do Polski i juz mnie serce kluje z nerwow, brzuch przez malpe mnie napitala, biegunki dostalam jak to zwykle na poczatku malpy i kuzwa co chwile dowiaduje sie, ze ktos bedzie mial drugie, trzecie, czwarte dziecko...kiepski dzien.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tylko ja mam takie konto: pół żartem - pół serio ze znajomymi na studiach założyłam by obgadywać egzaminy i wymieniać się materiałamiPopieram
Nessi czekam na priva z linkiem do Twojego fejsa
@Paraplu a gdzie mieszkasz?
Kochana ja dziś prawie pożegnałam się z forum, marzeniami o drugim dziecku i miłymi świętami... Ale moja produkcja kartek dla koleżanek z pracy pomogła...A bo mnie juz drugi dzien meczy migrena, stresuje sie bo za kilka gidzin jedziemy do Polski i juz mnie serce kluje z nerwow, brzuch przez malpe mnie napitala, biegunki dostalam jak to zwykle na poczatku malpy i kuzwa co chwile dowiaduje sie, ze ktos bedzie mial drugie, trzecie, czwarte dziecko...kiepski dzien.