Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niekoniecznie musi coś wyjść przed @. Spokojnie poczekaj do terminu!Wtorek, ewentualnie środa. Ale robiąc czułym testem to juz powinno wyjsć cos. No chyba ze we krwi jest beta a w moczu jakimś cudem jej nie ma..
ale rozłożyła mnie choroba równo.. w takich warunkach w tym cyklu to nie dziwie sie ze fasolka sie nie zadomowiła. Przed owu zaczęła mi sie jelitówka i trzymało mnie tydzień, M oczywiście tez jelitowke zaraz po mnie miał, zaraz przed bobosexami. Jak tylko jelitówka sie kończyła to zaczęły mi sie zatoki, potem przeszło w kaszel. A teraz gorączka i na nowo katar tym razem wodnisty, leje sie ze mnie ze nie nadążam wysmarkiwac i wszystkie papiery toaletowe w ośrodku juz zwedzilam, bo chusteczki dawno sie skończyły...
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Przykro mi[emoji20] Ale pamiętaj przejdzie@ i starania idę dalej.. Nie ma co się załamywać.. głowa do góryNiestety @ zawitała do mnie :-( a tyle cichej nadziei sobie robiłam. Nie mam siły. Leżę i.wyje.aż.zaczyna brakować mi tchu. Czemu się nie udaje....
Witaj Nowa[emoji1] powiedz coś więcej o sobie[emoji1]Witajcie ja tez podjęłam decyzję o dzidziusiu w tym nowym roku i mam pelno obaw czy damy rade :-) czy uda sie za pierwszym razem eh czas pokazepozdrawiam
Może we wtorek będzie druga kreska na teście?[emoji1] mnie też coś chyba łapie.. katar straszny[emoji20]Wtorek, ewentualnie środa. Ale robiąc czułym testem to juz powinno wyjsć cos. No chyba ze we krwi jest beta a w moczu jakimś cudem jej nie ma..
ale rozłożyła mnie choroba równo.. w takich warunkach w tym cyklu to nie dziwie sie ze fasolka sie nie zadomowiła. Przed owu zaczęła mi sie jelitówka i trzymało mnie tydzień, M oczywiście tez jelitowke zaraz po mnie miał, zaraz przed bobosexami. Jak tylko jelitówka sie kończyła to zaczęły mi sie zatoki, potem przeszło w kaszel. A teraz gorączka i na nowo katar tym razem wodnisty, leje sie ze mnie ze nie nadążam wysmarkiwac i wszystkie papiery toaletowe w ośrodku juz zwedzilam, bo chusteczki dawno sie skończyły...
Wg t-time 09.01 zaczynają mi się dni płodne 14.01 jajeczkowanie mam nadzieję że się uda
Nessi, agnesis, dziękuje bardzo :*
Wiecie, moj M powiedział mi pare dni temu ze tak naprawde to on dopiero kilka miesięcy temu zapragnął miec dziecko.. i ze go te niepowodzenia psychicznie męczą.. pierwszy raz cos takiego powiedział, i poczułam ze jesteśmy w tym razem. Mówi żebyśmy podeszli juz do invitro, i ja tez bym juz chciała, bo ileż można.
Ty siknij testa a sie nie zastanawiaj
Haha, padłam z tego pogrzebu
tulę
A widzisz a u mnie sąsiadka ma 5 chłopaków i dwie dziewczyny ostatnie jej wyskoczyła i cały czas na nie narzeka a chłopaków chwali pod niebiosaMoja mama ma mnie(najstarsza) i dwóch chłopaków. Zawsze powtarza, ze byłam złotym dzieckiem. W wieku 2 lat i 3 miesięcy poszłam już do przedszkola w pełni samodzielna. Śmieje się, ze cieszy się ze mnie ma bo z tymi chłopakami by zwariowala![]()