S
StorAnia
Gość
No, notakie fajne geny muszą być dalej przekazane. Walcz, walcz, kto nie walczy nie wygrywa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No, notakie fajne geny muszą być dalej przekazane. Walcz, walcz, kto nie walczy nie wygrywa
o charakterze- nastawieniu, że zawsze i tak wstajeszNo, noa o jakich genach mowa?
![]()
Bo nie dam rady pilnować tych godzin. Mam nocki i nie odsypiam później. A poza tym dojdzie kolejny stres i rozkmina z wykresem.
Dzięki ale mysle ze u tak @ przyjdzie no ale co ma byc to będzieKorek może to implantacja [emoji6]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Kochana piękne wyniki. Super się poprawiły. Mój ma troszkę gorsze, ale też w normach, normy takie jak twoje. No i lekarz mówił ze nie ma się czego przyczepić ze wszystko ok. Jak staraliśmy się 10 lat temu to takie wyniki nawet na iui się nie nadawały. Trochę mnie to niepokoi. A z drugiej strony chyba te normy ktoś mądrzejszy pisał. Także zaciska kciuki i powodzenia. PS. Fsh i LH mam też gorsze, ale wierzę że dam rade[emoji4]bertha , Szparki (odezwij się!!!) mam wyniki
Kochana mam wyniki DChyba jest lepiej
Zobacz załącznik 794528 i dla porównania stare
Zobacz załącznik 794529
Coś poprzestawiałam i dziwne wielkie litery![]()
Wow, ile musisz tego położyć???Jessssu Spark dostanie w dupsko!
Ehh a ja klade gladz na sciane. Ciulowo wyszlo ale lepsze to niz nic
@Martaldz jak dla mnie to super blisko [emoji7][emoji7][emoji7]
66,8kg ---> 59,8 ---> 52kg
Przede wszystkim nie pali tego cholernego epeta
Kurcze też zaczynam się martwić...