reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Niedawno wróciłam z pracy...stresujący dzień...dobrej nocki Staraczki[emoji6]
Wasze zdrowie!
1486509246-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Kiedyś dawno temu zagladałam tutaj podczas starań o pierwszą ciążę. Mój mały cud ma już 2 latka (udało się po długim leczeniu). Teraz staramy się o rodzeństwo. Mam 33 lata i najwspanialszą córeczkę. Na razie próbujemy naturalnie. Planujemy naturalne próby do lutego lub marca 2018. Wszystkich witam serdecznie

PS. to mój 6 cykl starań ... przyczyna niepłodności i problemów z zajściem w pierwszą ciążę nieznana bo wszystkie badania prawidlowe zarówno u mnie jak i u męża. Jedynie jedno z badań immunologicznych Allo MLR przed zajściem w pierwszą ciążę wynosiło 0%. Tak to wszystkich ok.

Ostatnia edycja:
Aniu a nie chcieliście zaryzykować wycięcie tego różnią?? My naszej wycinalismy, miała wielkości piłeczki od ping ponga. Mam nadzieję, że swinka poczeka na wizytę u weta. Trzymam kciuki za nią.
On miał w środę w zeszłym tygodniu oczyszczony ten ropień, ale chyba dziadostwo rozsiało się po organizmie... :(
Tymuś niestety nie doczekał do wizyty :( odszedł w nocy :( Jest już spokojny i szczęśliwy za Tęczowym mostem :(
PART_1486522669016.jpeg

Będziemy tęsknić kochany... :( :(

Załączniki

• PART_1486522669016.jpeg
    PART_1486522669016.jpeg
    153,5 KB · Wyświetleń: 587
Nessi, fajnie zobaczyc twoje dwa dzidziolki [emoji7] ja tez sram po gaciach bo czekam na wynik piątkowych prenatalnych[emoji51][emoji51][emoji51]

StorAniu, naprawdę super wiadomości!! Jest plan, wyniki ok, teraz do dzialania[emoji91][emoji123][emoji173]️
Bardzo mi przykro z powodu swinki[emoji17]

Fidzia1987 temperatura moze spaść nawet kilka godzin przed @.
Poczekaj z testem jeszcze moze jeden dzien:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się przy porannej herbatce.

Nessi, piękne dzieciaczki! Wszystko bedzie dobrze! [emoji3]
Karolka, podaj link skąd kupowałaś ziółka [emoji6]
Fidzia, mnie temperatura zawsze spada dzień przed @ ale nigdy nie miałam tak wysoko jak ty! Oglądałam ostatnio wykres gdy byłam w ciąży to właśnie po 24dc temperatura cały czas 37.1 [emoji6]
Dziewczyny, czy ćmią was czasem jajniki po owulacji? Pytam bo ja już tak 3 miesiąc mam i zastanawia mnie dlaczego.. gin mówiła, że u mnie wszystko w porządku, pecherzyki rosną itd ale może one nie pękają i dlatego te ćmienia [emoji53] chyba muszę się wybrać na monitoring

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też czuję jajca po owulacji. W moim orzypadku nic to nie znaczy. Tak samo jak ból piersi po owulacji. Co cykl piersi bolą mnie okropnie i przychodzi @.

On miał w środę w zeszłym tygodniu oczyszczony ten ropień, ale chyba dziadostwo rozsiało się po organizmie... :(
Tymuś niestety nie doczekał do wizyty :( odszedł w nocy :( Jest już spokojny i szczęśliwy za Tęczowym mostem :(
Zobacz załącznik 794727
Będziemy tęsknić kochany... :( :(

Bardzo mi przykro :(

hej dziewczyny:) jak się kopiuje wykres z owufrend? bo mnie coś tu zastanawia ale muszę się Was poadzic:)

Dziwna sprawa to mój 8 dzień cyklu a ogólnie to temp miałam ok 36.59 wczoraj zjechala do 36.51 a dziś urosła do 36.71
śluz dopiero dziś się jakiś pojawił ale czy to płodny to nie bardzo. co jest? to owulacja? ratujcie

reklama
Dziwna sprawa to mój 8 dzień cyklu a ogólnie to temp miałam ok 36.59 wczoraj zjechala do 36.51 a dziś urosła do 36.71
śluz dopiero dziś się jakiś pojawił ale czy to płodny to nie bardzo. co jest? to owulacja? ratujcie
A ilu dniowe masz cykle?
Możliwe, że to 1 razowy skok temp.
Owu stwierdza się po 3 dniach wyższej temp. Także jednodniowy skok o niczym nie świadczy. Poczekaj spokpojnie jeszcze 2 dni[emoji2]
Ale działania oczywiście sobie nie odmawiaj[emoji12] [emoji106]

Do góry