Joaszka
Fanka BB :)
Niedawno wróciłam z pracy...stresujący dzień...dobrej nocki Staraczki[emoji6]
Wasze zdrowie!
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wasze zdrowie!
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
On miał w środę w zeszłym tygodniu oczyszczony ten ropień, ale chyba dziadostwo rozsiało się po organizmie...Aniu a nie chcieliście zaryzykować wycięcie tego różnią?? My naszej wycinalismy, miała wielkości piłeczki od ping ponga. Mam nadzieję, że swinka poczeka na wizytę u weta. Trzymam kciuki za nią.
Spokojnie, mój ma 5%Nie gniewać się, tylko godzić proszę[emoji2]
U nas już po. I są wyniki morfologii i chyba nie jest ciekawie. 12% plemników o prawidłowej budowie[emoji20]
Nessi, piękne dzieciaczki! Wszystko bedzie dobrze! [emoji3]
Karolka, podaj link skąd kupowałaś ziółka [emoji6]
Fidzia, mnie temperatura zawsze spada dzień przed @ ale nigdy nie miałam tak wysoko jak ty! Oglądałam ostatnio wykres gdy byłam w ciąży to właśnie po 24dc temperatura cały czas 37.1 [emoji6]
Dziewczyny, czy ćmią was czasem jajniki po owulacji? Pytam bo ja już tak 3 miesiąc mam i zastanawia mnie dlaczego.. gin mówiła, że u mnie wszystko w porządku, pecherzyki rosną itd ale może one nie pękają i dlatego te ćmienia [emoji53] chyba muszę się wybrać na monitoring
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
On miał w środę w zeszłym tygodniu oczyszczony ten ropień, ale chyba dziadostwo rozsiało się po organizmie...
Tymuś niestety nie doczekał do wizytyodszedł w nocy
Jest już spokojny i szczęśliwy za Tęczowym mostem
Zobacz załącznik 794727
Będziemy tęsknić kochany...![]()
![]()
[emoji16] myślałam, że to słaby wynik. Przepraszam[emoji21] . Już nie będę narzekać[emoji12] . Czekamy grzecznie do poniedziałkowej wizyty u lekarza.No kochana proszę Cię !!! Nie jest ciekawie ?! Mój M ma 1%! A twój 12!! Przecież to super wynik !!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ilu dniowe masz cykle?Dziwna sprawa to mój 8 dzień cyklu a ogólnie to temp miałam ok 36.59 wczoraj zjechala do 36.51 a dziś urosła do 36.71
śluz dopiero dziś się jakiś pojawił ale czy to płodny to nie bardzo. co jest? to owulacja? ratujcie