Dariana
Fanka BB :)
5 cs..... szczerze miałam grype i mój też był przeziębiony i przytulanko było tylko 26.01 !!!!
Dodam że przez ostatni miesiąc mój zażywał suplement diety Extra Sperm i myśle że to w jakiś sposób pomogło.
Złoty strzał jak u Spark

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
5 cs..... szczerze miałam grype i mój też był przeziębiony i przytulanko było tylko 26.01 !!!!
Dodam że przez ostatni miesiąc mój zażywał suplement diety Extra Sperm i myśle że to w jakiś sposób pomogło.

Gratulacje super wiadomości z ranaWitam z samego ranatermin @ na 12.02
Wczoraj bladzioch a dziś teścik pokazał dwie kreseczki
Wiedziałam że sie udało
Już tydzień temu zaczął boleć mnie brzuch naprzemiennie z jajnikami i tak do teraz a oprócz tego zadyszka non stop wyszłam po 5 schodach a sapałam jakbym kilometr co najmniej sprintem przebiegłaGratulacje! Który cs? Masz jakieś objawy, że wiedziałaś? :-)
Krechy masz piękne. To kolejna mama październikJuż tydzień temu zaczął boleć mnie brzuch naprzemiennie z jajnikami i tak do teraz a oprócz tego zadyszka non stop wyszłam po 5 schodach a sapałam jakbym kilometr co najmniej sprintem przebiegła
Noi oczywiście to dziwne przeczucie![]()
Tych białych testów też się na oglądałam !!!!! Głowa do góryU mnie test biel trudno