Flower
Fanka BB :)
O kurcze angina to dużo zdrówka życzę
Ania czemu taki humor, co się stało?
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Ania czemu taki humor, co się stało?
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje dla Filipa. U mnie temperatura poszła w górę dzisiaj do 37.00. A młody ma rozwolnienieWitam z rana
U mnie dziś 5dpo i wygląda to tak:
![]()
Dzisiaj wzięliśmy z M wolne, ja zaraz małego odwożę do przedszkola, jadę na zakupy i do apteki wykupić w końcu lekimusimy ogarnąć trochę w domu i zrobić paczki dla dzieci dzisiaj, więc wolne się przyda
I muszę Wam pochwalić Filipa, spał całą noc w łóżku!! Przyszedł do mnie o 6 powiedzieć, że się obudził i poszedł na chwilę na bajkę
@renia200 zdrowia dla córeczki [emoji8]
@StorAnia, co się stało??
![]()
Oczekiwanie no to super.Gratki dla Filipa
StorAnia dziobku co sie stalo?Nie smutaj sie tylko nam pisz a my postaramy sie poprawic Ci humor
Kotek to podobnie jak u mnie widze sie szykuje.Tez mam zapowiedziane ze jak do czerwca sie nie uda startuje z lekami i znow od poczatku obstawa lekami i zastrzyki.Takze jezeli bedziesz miala podobnie jak u mnie to czeka Cie branie codziennie ok 10 tabletek plus zastrzyki
Nie doczytalam wczoraj za duzo bo moj dziec daje popalic.Nie wiem o co chodzi ale jakis kiepski dzien miala bo nic jej nie pasowalo
mam nadzieję że dam radeKotek pewnie ze tak.Ja powiem Ci na poczatku przypomnienia udtawialam ale potem "lekomania" szybko weszla mi w krew [emoji23][emoji23][emoji23] zastrzyki pewnie ze zrobisz sama to nic skomplikowanego.Czasem sie siniaki robia ale jak nabierzesz wprawy to nie bedzie ich duzo.Albo jak sama nie dasz rady to chlopa poprosisz ale to tylko wydaje sie takie straszne a zrobisz raz i zobaczysz ze potem juz nie zrobi to na Tobie wrazenia