Spark
Fanka BB :)
Too normalna dawka clomam nadzieje ze wie co robi moja dawka to 0,05g
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Too normalna dawka clomam nadzieje ze wie co robi moja dawka to 0,05g
aha nie wiedziałam
Super, że wizyta przebiegła pomyślnie . Rozumiem, że warto było i ze wracasz do niego na kolejną wizytę.Wczoraj nie miałam kiedy napisać, bo po wizycie musiałam zrobić zakupy, póxniej do Kościoła no a wieczorem przyjechali już do mnie goście na święta.
Wizyta bardzo mi się podobała. Spóźnienia miał ok 10 min.
Doktor rzeczowy i przy tym bardzo miły.
Najpierw opowiedziałam o moim przypadku ze biore dostinex i dwa poronienia za mna. Spisal moje wyniki hormonów z zeszłego roku, przepytał z chorób w rodzinie.
Pożniej badanie na fotelu. 10 dc pęcherzyk dominujący na prawym jajniku 12 mm ogólnie reszta wporzadku.
Powiedział ze mam brac:
-dostinex 1/4 tabletki na tydz.(brałam pół tabl),
-kwas foliowy na receptę 5 mg, prewenit(wit b6,612, kwas foliowy) i acard- te tabletki przez cały czas
i jeżeli teraz nie zajde w ciaze to w przyszłym cyklu clostybegit od 3 do 7 dc po jednej tabletce i na wizytę w 12 dc.
ten lek na wspomożenie owulacji.
patrzył na moje wykresy temp. i powiedział ze owu wystepuje i sa dwie fazy cyklu. troche ta druga faza krótka ale nie będzie na razie wydłużał żeby nie przedobrzyć.
powiedział że jak zajde w ciaze to najprawdopodobniej będę musiałą brac zastrzyki w brzuch i wszelkie leki na podtrzymanie.
wizyta 200 pln ale warto było.
acha i powiedział ze teraz z seksem się wtrzymać i zacząś 15 dc czyli 18.04 a ja zazartowałam ze dobrze bo goście pojada, śmiał się w niebogłosy![]()
powiedział tez ze owu u mnie występuje pomiędzy 13-16 dc
Oczywiście że wracamSuper, że wizyta przebiegła pomyślnie . Rozumiem, że warto było i ze wracasz do niego na kolejną wizytę.
@Aschlee25 Filip to synek Lanvin .
@Lanvin dzisiaj 8dpo, a młody faktycznie jadł wczoraj lody w restauracji, oby to było krótkotrwałe bo jesteśmy już spakowani na wyjazd.
to na pewno @?Juz plamie takze doooooopa, Sparkowego cudu nie bedzie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom