Colorado1989
Fanka BB :)
@Karmelitka, fajnie, że jesteś z nami
w niedoli razem raźniej!
Skąd jesteś??
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd jesteś??
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odwiedziłam wszystkich z polecenia i tak wychodzi że nic nie wychodziu gina nie byłam juz ponad rok bo moja jest do dupy.. za przeproszeniem. Nie moge znalesć dobrego
co do kreseczki to niestety nie
tylko jedna
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć wszystkim
Byłam "staraczką" kilka ładnych lat temu i od tego czasu wiele się u mnie pozmieniało... Poroniłam, rozwiodłam się... ale układam sobie życie na nowoW końcu jestem szczęśliwa! Do pełni szczęścia brakuje mi tylko dzidziusia i ślubu z ukochanym partnerem
Jesteśmy razem już ponad 4 lata i zdecydowaliśmy się na dziecko
To nasze "pierwsze podejście"
Od płodnych dni mija prawie tydzień a ja już nie wytrzymałam i zrobiłam test- oczywiście negatywny ale tłumaczę sobie że za wcześnie jeszcze
Tylko wiecie co, do zrobienia testu skloniło mnie to, że od 2 dni bolą mnie piersi i są takie nabrzmiałe i mam wrażenie że coraz bardziej a do okresu jeszcze daleko. Podzielcie się czy któraś z Was też tak miała? Bo już się boję czy to nie ciąża urojona
![]()
Ooo super to będziemy się wspieraćWitaj dziubek
Widze ze jestesmy obecnie na tym samym cyklowym etapieja tez tydzien po okresie plodnym a od dzis zaczelam czuc lekkie popobewania i czasami klucie w dole brzucha o wiele lzejsze niz na @ i jeszcze sory ze tak doslownie ale czuje ze tam w srodku tak bardziej mokro sie zrobilo i juz sobie oczywiscie wkrecam ,ze to moze byc zagniezdzamie, no ale coz z testem trzeba jeszcze troche poczekac.......