Mirakulum
Fanka BB :)
Konwalijka bardzo mi przykro
Mam nadzieje ze los obdarzy Cie podwojnie!
Paparaplu zartujesz z tymi legginsami ze nie pasuje koszula heee
Ja lubie nosic szczegolnie te dzinsopodobne z wyższym stanem w roznych odcieniach zarowno koszula właśnie i buciki ala sportowe( ale nie adidasy bo te nie zaloze nawet do osiedlowego sklepu ..jakos typowe do biegania itp. lubie kiedy cwicze
)koszulki krotsze dluzsze tyle ze nie obcisle i mam o 10 lat mniej
..przelamuje sie spróbuj
A brzusioo słodko..już widze go oczami wyobrazni w ostatnim trymestrze
Mam nadzieje ze los obdarzy Cie podwojnie!Paparaplu zartujesz z tymi legginsami ze nie pasuje koszula heee
Ja lubie nosic szczegolnie te dzinsopodobne z wyższym stanem w roznych odcieniach zarowno koszula właśnie i buciki ala sportowe( ale nie adidasy bo te nie zaloze nawet do osiedlowego sklepu ..jakos typowe do biegania itp. lubie kiedy cwicze
)koszulki krotsze dluzsze tyle ze nie obcisle i mam o 10 lat mniej
..przelamuje sie spróbuj
A brzusioo słodko..już widze go oczami wyobrazni w ostatnim trymestrze

heee najbardziej lubiłam 2 trymestr
no a teraz nie chciałabym mieć znów ogromniastego brzucha a w sam raz no ale nie na wszystko mamy wplyw
. Nie mogłam przybrać i jak oglądam swoje zdjęcia z tamtego okresu to masakra..w drugiej to samo przybralam ale do 58 kg wróciłam w 3 miesiace bez jakis ćwiczeń i diet.bylam wkurzona bo czulam sie dobrze jak mialam 62 i teraz tyle waze. Odzywiam sie zdrowo zawsze tak bylo.. Teraz duzo cwicze to mam nadzieje tak nie spuchnac