Niusia21
Fanka BB :)
Trzeba byc dobrej mysli i sie nie załameywac chociarz czasem jest cięzko.A ty kochana z kad jestes?Nic, nie ma co gdybac! Trza poczwkac co lekarz napisze. Oby mial dobre wieści
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzeba byc dobrej mysli i sie nie załameywac chociarz czasem jest cięzko.A ty kochana z kad jestes?Nic, nie ma co gdybac! Trza poczwkac co lekarz napisze. Oby mial dobre wieści
18 cykl.. boziu jak sobie przypomne swoje zawirowania przy pierwszym to smiac mi sie chce z siebie. Paniki nasialo sie.. narzeczony mnie zostawił poszedł do innej co urodziła mu niesie jego dziecko... a potem pojswil siemoj mąż i zrobil mi dziecko po prostu..
Ile ja przy was mam refleksji to glowa mi peknie
Tak sie właśnie wychodzi.Wrogi sluz albo wrogie nasienie..he tak jak moja znajoma.z mezem 7 lat nic..zostawil ja i wpadla z pierwszym lepszym

Musialam zajrzec...
Witaj Limonka
Witaj Nusia
Co do hobby ..szydelkowalam troche... Fajna sprawa! Niedawno..
Ale najbardziej lubie 'portrety' olowkiem . na kolorowo kredkami..za czasow ciazy ost. Wykonywalam duzo na zamowienie ..2 ..3 dziennie. Teraz sporadycznie..ost. 5 kopii tych samych osob
Lubie tez 'uprawiac' sport...na silowni.. Wypady rowerowe czy squash na co tez dzieci zabieramy
Robie sobie tez paznokietki zelowe ..akrylowe..skonczylam kurs
Podziwiam za puzzle!!!![]()